Connect with us

Hirdetés

technokrata

Harsány színvilág a Nokiától

Kütyük

Harsány színvilág a Nokiától

A tegnap bejelentett 8265-ös leginkább külsejével tűnik ki a többi készülék közül, ez a telefon nem a menedzser rétegnek készült…

Az újonnan debütált telefon a 8260-as idősebbik testvére. A finn cégnél e készülék esetében a külcsínre helyezték a hangsúlyt, ez látszik is a kivitelén. A 8265-ös borítása a látványos és könnyen cserélhető, sokszínű Xpress-on előlapon alapszik (jelenleg narancssárgában, rózsaszínben, lilában és világoskékben kapható – talán ez utóbbi a legkellemesebb a rikító színek közül).

A külcsín mellett a belső már nem olyan jól felszerelt, de azért a lényeges dolgok helyet kaptak benne. Az SMS írását megkönnyítendő prediktív szövegbevitel is használható a gyorsabb írás érdekében, ezenkívül WAP-ozásra is lehetőség nyílik (a vezetékmentes Internet böngészést kínáló technológia 1.2.1-es verziója használható).

Letölthető csengőhangokkal is feldobható a telefon, emellett képküldési lehetőséggel, ébresztőórával és naptárral is ellátták. Alapkiszereltségben képes rezgéssel jelezni a bejövő hívásokat, így ha tulajdonosa nem akarja (vagy nem meri) szemmel jól látható helyen tartani harsogó színű telefonját, akkor is tudomást szerezhet arról, hogy keresik.

1000 mAh-s lítium-ion akkumulátora 3 órányi beszélgetési és 8 napnyi készenléti időt kínál. A CDMA hálózatokban használható telefon 10,5 x 4,8 x 2,2 centiméteres méretekkel rendelkezik, a tömege pedig 107 gramm.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés