Connect with us

Hirdetés

technokrata

Honlap-látogatói életstílus-kutatás: tökéletes(ebb) magyar Web?

Kütyük

Honlap-látogatói életstílus-kutatás: tökéletes(ebb) magyar Web?

Január 28-án indul Magyarország legnagyobb online honlap-látogatói életstílus kutatása. A részvételről információk itt…

[MTI] Január 28-án ismét elindul, és négy héten át, több mint 170 hazai honlapon zajlik majd Magyarország legnagyobb online életstílus-kutatása a TGI Magyarország és az NRC piackutató cég szervezésében – jelentette be Klenovszki János, az NRC ügyvezető igazgatója. A kutatás célja, hogy a honlapok minél jobban megismerjék látogatóikat, és ezáltal még sikeresebben működhessenek.

A második éve ismétlődő Honlap Látogatói Életstílus Kutatás idei felmérésének sikere a látogatók együttműködésén, aktivitásán múlik, ezért a kutatók és a honlapok üzemeltetői arra kérnek minden látogatót, hogy válaszaikkal segítsék a honlap-látogatók életstílus jellemzőinek, médiahasználati és fogyasztási szokásaink, továbbá demográfiai jellemzőinek megismerését.

A felmérésbe belépett honlapokon a látogatók a TGI-NRC életstílus kutatásának reklámjaival találkozhatnak majd, amelyre rákattintva egy online kérdőívvel találkozhatnak. Klenovszki János szerint a látogatók válaszai nemcsak a honlapok üzemeltetőinek a munkáját segítik, hanem a különböző szociológiai és az internetes társadalmat érintő kutatásokat is megalapozzák.

A kérdőív kitöltői a kutatás lezárulása után kutatási összefoglalót kapnak, így a kutatás eredményeiről ők is értesülnek.

A kérdőivek az saját honlaphoz csatolva is megjelennek. Kérjük, majd Ön is töltse ki a TGI–NRC Életstílus kutatás kérdőívét január 28-a után!



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés