Connect with us

Hirdetés

technokrata

Félmillió előfizető a Vodafone-nál

Kütyük

Félmillió előfizető a Vodafone-nál

Alig több mint két évvel piacra lépése után már ötszázezredik aktív ügyfelét köszönthette január 24-én a Vodafone Magyarországon.

A hazai növekedéssel együtt bővült az anyavállalat, a Vodafone Csoport előfizetőinek tábora is, a 28 országra kiterjedő globális hálózatnak januárban már több mint 100 millió előfizetője van világszerte.

A Vodafone Magyarországon 2000. decembere és 2001. decembere között 260 százalékos növekedést produkált, miközben a Hírközlési Felügyelet (HÍF) szerint a mobil előfizetői piac csak 160 százalékkal nőtt.

A hazai távközlést felügyelő szerv adatai azt mutatják, hogy 2001-ben a Vodafone lett a legdinamikusabban növekvő mobilszolgáltató, és jelenleg 10 százalékos piaci részesedéssel bír, ami havi átlagban 0,3 százalékos növekedést jelent.

Közlése szerint Magyarországon a mobilszolgáltató az értékesítés és az ügyfélaktivitás tekintetében is kedvező eredményeket ért el. A kimenő hívások száma több mint kétszeresére emelkedett az év folyamán, a Vodafone hálózatát aktívan használók köre is folyamatosan bővül az új tarifacsomagoknak köszönhetően. Bővítette hálózati lefedettségét is a vállalat, amely jelenleg 1100 saját bázisállomással jelentkezik, ezzel pedig a lakosság 95 százalékát tudja kiszolgálni saját hálózatán.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés