Connect with us

Hirdetés

technokrata

A Golf R a Top Gear, az Amarok a vadászok kedvence

Garázs

A Golf R a Top Gear, az Amarok a vadászok kedvence

Clarksonék a legjobb hot hatchre, a Jägernél az ideális vadászautóra leltek VW-emblémával.

A Jeremy Clarkson, Richard Hammond és James May, a világszerte egyik legsikeresebb televíziós autósmagazin műsorvezetői által átadott, nemzetközileg is elismert Top Gear díjak közül az idén a Volkswagen Golf R kapta a “Hot Hatch of the Year” elismerést. A Golf R kiemelkedő menetdinamikai képességei, nagyteljesítményű motorja, illetve első osztályú mindennapi használhatósága révén diadalmaskodott. A zsűri indoklásában kiemelte: “A Golf R több különböző területen is olyan kiemelkedő képességekkel rendelkezik, amelyek a vezető, autója és az út egészen különleges és harmonikus egységét eredményezik.”

A Golf R ezzel a Golf GTI, e kategória tavalyi győztesének nyomdokaiban jár. Kétliteres TSI-motorja 270 LE teljesítményt produkál, amelyet összkerékhajtásának köszönhetően mindenkor hatékonyan továbbít az útra. A hatfokozatú, kettős tengelykapcsolós sebességváltóval (DSG) készült változat mindössze 5,5 másodperc alatt teljesíti a 0-100 km/órás sprintet.

Disznó Amarok

A német Jäger magazin a szakma Oscarját ítélte oda a legjobb vadászautónak, így a Volkswagen Haszonjárművek új pick-upját, az Amarokot az “Arany Vadkan” díjjal, a vadász szakma legtekintélyesebb elismerésével tüntették ki. A szavazáson nem csupán a mintegy hatezer olvasó, hanem hivatásos vadászok és egyesületek vezetői is részt vettek.



Szólj hozzá!

További Garázs

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés