Connect with us

Hirdetés

technokrata

ML Mercedes extra-akció

Garázs

ML Mercedes extra-akció

A hét üzlete 2010/42.
A Mercedes tekintélyes szabadidő-autója tekintélyes kedvezménnyel kapható.

Mindössze 275 ezres felárért választható csaknem 2,4 millió forintnyi extra a Mercedes ML-sorozathoz. A Grand Edition felszereltségében egyebek mellett a 255/50 R19 méretű gumiabronccsal szerelt alufelni, a teljes, kék színű, hővédő üvegezés, a sötétített, LED-nappali fényes fényszóró és a szintén sötétített hátsó lámpa egyaránt megtalálható.

Alumínium tetősín, gazdag krómozás, AMG-hűtőmaszk és első-hátsó védőlemez dobja meg a stuttgarti SUV kinézetét. Alapáras a parkolást segítő rendszer és a metálfényezés is.

Az utasteret igényes nyárfabetét, a műszerfalat is körbeölelő műbőrkárpit teszi különlegessé. A sportos jelleget váltóbillentyűs, bőrözött AMG-sportkormány, szálcsiszolt, gumibetétes, nemesacél pedálsor és szintén fényes acél-küszöbléc hangsúlyozza. A középkonzolon Grand Edition plakett hívja fel a figyelmet az egyedi szériára.

Kívánságra – felár nélkül – teljes bőrkárpit kapható kontrasztvarrással és szegélyezéssel. A Grand Edition csomag így mindenképp “beikszelendő” a 15 981 000 forinttól kapható ML extralistáján.



Szólj hozzá!

További Garázs

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés