Connect with us

Hirdetés

technokrata

Utolsó bőr az aktuális 911-ről

Garázs

Utolsó bőr az aktuális 911-ről

Porsche 911 Carrera GTS
Az utolsó új 997-es Porsche 911 mutatkozik be Párizsban.

Kevés olyan autógyártó van, amelynek kínálata szinte átláthatatlan, de a Porsche kétségkívül ezek egyike. Annyiféle 911-est forgalmaz a márka, hogy csak az igazán elvakult rajongók tudhatják fejből a kulcsszámokat és hogy pontosan mi is a különleges az egyes modellekben.

Az aktuális, 997-es széria a búcsúhoz közeledik, jövőre már az új generációt mutatja be a Porsche. Párizsban még egy utolsó modell, amolyan hattyúdalként bemutatkozik, ezúttal Carrera GTS néven.

Állítólag ez az eddigi legjobban vezethető Carrera, decembertől rendelhető kupéként és kabrióként is. 407 lóerőre emelkedett a Carrera S 3,8 literes motorjának teljesítménye, a 420 Nm-es csúcsnyomaték 4200-as percenkénti fordulatszámnál jelentkezik, a korábbinál kétszázzal korábban.

Alapáron hatfokozatú kézi váltó jár a GTS-hez, a hétfokozatú PDK duplakuplungos automata feláras extra. Noha az autó erősebb a Carrera S-nél, fogyasztása és szén-dioxid-kibocsátása nem változott. A legnagyobb látható változás, hogy a GTS hátsó része 44 milliméterrel szélesebb, összhangban a nyomtáv kiszélesítésével és az így tökéletesített menetdinamikával.



Szólj hozzá!

További Garázs

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés