Connect with us

Hirdetés

technokrata

Garázs

Antiretró

Citroën DS3
Mi a közös Talmácsi Gáborban és bennünk? Nem, mi nem nyertünk még vébét.

A Citroën legújabb sportos, városi modellje, a DS3 – a DS család első tagja – 2010 áprilisában jelent meg Magyarországon. Ennek tiszteletére rendhagyó sajtótájékoztatót tartott a márkaimportőr. Íme egy tökéletesen testre szabható exkluzív, városi kisautó. Abban mindenki egyetért, hogy divat lett a retróhullámot kihasználni a 2000-es években, és azután majd 50 évenként újra meg újra, ezzel szemben a DS a kategóriateremtő Mini ellen megy, nem is titkolva szándékát. Antiretró – hangzott a finom utalás saját modelljükre, és úgy tűnik, a szlogen akár be is válhat. Szerintük ugyanis a luxus mindenkinek jár, még az alsóbb osztályokban is, ennek ékes példája az új gép, s valóban, semmi retrósat nem találunk benne, teljesen új modellt kreáltak, s így van ez jól.

Az autó kifejezetten az érzékekre hajaz, így könnyedén hozza a márkától megszokott franciás könnyedséget, kreativitást, technológiájában és extravaganciában sem kell szégyenkeznie. Világos, hogy a tesztelés sem a megszokott módon történik Citroënéknél.  Felkértek hát négy meghatározó stílusikont, hogy egy hónapon keresztül  teszteljék a DS3 modellt. A négy különböző egyéniség az élet négy teljesen eltérő területéről érkezik, mégis – variálhatósága révén – mindenki meglátta ugyanabban az autóban a saját életviteléhez illő kocsit. Olyanok véleményére volt kíváncsi a képviselet, akiknek komoly elvárásaik és egyéni igényeik vannak. Sajátjukként használták a DS3-t, részese lett hétköznapjaiknak, beépült életükbe. Most, hogy a teszt félidőhöz érkezett, beszámolót tartottak eddig élményeikről.

Talmácsi Gábor, a Fimmco Speedup Team versenyzője. 2007-ben a MotoGP 125 cm³-es kategóriájának világbajnoka. A sportos megjelenésű és dinamikus menettulajdonságokkal, határozott temperamentummal rendelkező gépeket kedveli, így őt az autózás élménye hozta lázba.

Kovács Patrícia, színésznő. Budapesti és vidéki fellépések, forgatások, szinkronmunkák között állandó rohanásban van minden nap. Ő praktikus kisautóra vágyott, amely előtt nem létezik kicselezhetetlen forgalom, mégis minden elfér benne.

Dukai Regina, énekesnő és műsorvezető. Fiatalos, élénk és egyedi városi kisautóra van szüksége. Mozgalmas életéhez tökéletesen illeszkedik az autó, a fellépések és forgatások között kényelmes környezetben vághat át a városi forgatagon vagy érkezhet meg biztonságban az ország bármely pontjára.

Eli van Poeyer, a Marquard Média Magyarország Kiadó divatigazgatója, az InStyle, az Éva Magazin és a JOY divatfelelőse is beleszeretett az autóba. Az elegáns megjelenés, a finom részletek és a felhőtlen vezetési élmény lebilincselte a mindig aktív nagyvárosi férfit. Az ő élete a városban cikázva zajlik.

Kalandjaik innovatív módon a Citroën DS3 részére élesített Facebook rajongói oldalon is nyomon követhetőek. Egy tesztautó éppen szerkesztőségünknél is szolgálatban áll nyúzás alatt, így nemsokára részletes írással jelentkezünk a DS3-asról, valamint Talmácsi Gáborral készített interjúnkat is olvashatják. Érdemes lesz figyelni!



Szólj hozzá!

További Garázs

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés