Connect with us

Hirdetés

technokrata

A megszállottság jeleit mutatja Mark Zuckerberg

zuckerberg

FrissInfo

A megszállottság jeleit mutatja Mark Zuckerberg

A megszállottság jeleit mutatja Mark Zuckerberg

Az őrületbe kergeti a közvetlen munkatársait a metaverzumozással.

A Facebook cégnevének Meta Platfomsra változtatásával Mark Zuckerberg tavaly ősszel egyértelműen deklarálta, hogy nem érdekli többé a klasszikus közösségi média, útjára indította a vállalatánál a metaverzumos érát. Ennek keretében leszámolna a hírfolyamgörgetéssel, helyette virtuális valóságba terelné át a felhasználókat, hogy azok ott szocializálódjanak, szórakozzanak, tanuljanak, vásároljanak.

Business Insider beszámolója alapján Mark Zuckerberg mélységesen hisz a metaverzumban, a Metánál jelenleg dolgozó és nemrég felmondott személyek beszámolói szerint már konkrétan a megszállottság jeleit mutatja, lassan más beszédtémája sincs a metaverzumon kívül. Számos vele közvetlen kapcsolatban álló dolgozót már elkezdett az őrületbe kergetni a vesszőparipáján való állandó lovaglással, pedig alapvetően nincs egyedül a metaverzum iránti lelkesedéssel.

A Zuckerberg viselkedése által keltett egyre nagyobb frusztráció egyik fő oka, hogy a források szerint a Metának továbbra sincs átfogó stratégiája a metaverzum kapcsán, konkrétabb elérendő célok és cselekvési tervek hiányában rengeteg dolgozó nem érti, hogy min kellene dolgoznia, mit várnak tőle. A remények szerint a helyzet javulhat majd a belátható jövőben, a cégen belül gombamód szaporodó metaverzumos munkacsoportokat hamarosan összefoghatja majd egy koordináló csapat.

ZUCKERBERG ARRA SZÁMÍT, HOGY TÍZ ÉVBE IS TELHET A METAVERZUM ÁLTALA MEGÁLMODOTT FORMÁBA ÖNTÉSE.

Forrás: ORIGO

További FrissInfo

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés