Connect with us

Hirdetés

technokrata

A Telekom simán rád szól, hogy elég a mobilozásból

telekom

FrissInfo

A Telekom simán rád szól, hogy elég a mobilozásból

A Telekom simán rád szól, hogy elég a mobilozásból

Itt az ideje végre kikapcsolni a képernyőt és újra felfedezni a világot – áll a Telekom közleményében, melyben a vállalat tőle kissé szokatlan módon arra buzdítja ügyfeleit, hogy a hosszú online bezártság után ne csak digitálisan keressék az élményeket, hanem éljék át ismét a személyes találkozásokat.

A Semmelweis Egyetem Magatartástudományi Intézetének igazgatója még tavasszal hívta fel a figyelmet arra, hogy a járvány kezdete óta megháromszorozódott a depresszió gyakorisága. Nemzetközi szaklapokban is szóba került már, hogy pszichiátriai betegségcunami várható a Covid-járvány után.

Bár a pandémia miatti több hónapos izoláció hosszú távú társadalmi hatásait nehéz tűpontosan megjósolni, az már most látszik, hogy az élet nem minden tekintetben tér vissza a korábbi kerékvágásba. Erről ír a Telekom hétfői közleményében, idézve két friss amerikai kutatást, melyek szerint

“a legtöbb ember számára felértékelődtek a közösségi események, a családdal, barátokkal való minőségi időtöltés, az egészséges életmód és táplálkozás, a szabadban folytatott tevékenységek, valamint az utazás.”

Leginkább az olyan társas összejöveteleket várják az emberek, mint az esküvők, sportesemények, koncertek. Fontos számukra a szabad, személyes találkozó, a családdal, gyermekekkel töltött idő és a mentális egészségük.

Mindez a Telekom szerint nincs ellentmondásban a digitális szemlélettel – hangsúlyozza a telekommunikációs szolgáltató, amely az offline élmények online megörökítéséhez persze továbbra is fontosnak tartja a mobilinternetes ajánlatait.

A vállalat az élmények online megosztásának támogatása mellett a nyár folyamán számos offline helyszínt és eseményt – vidéki kertmozikat, koncerteket, minifesztiválokat és sporteseményeket – támogat, olvasható a közleményben.

További FrissInfo

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
hisense
apple
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés