Connect with us

Hirdetés

technokrata

Húsvéti megállókkal készült az E.ON az ünnepekre

FrissInfo

Húsvéti megállókkal készült az E.ON az ünnepekre

Húsvéti megállókkal készült az E.ON az ünnepekre

A Széll Kálmán téri buszmegálló illatos meglepetéssel is kedveskedik a hölgyeknek

A húsvéti ünnepre feldíszített megállókkal lepte meg az utasokat az E.ON Hungária Csoport.

A várakozók háromdimenziós virtuális tojást festhetnek vagy kedves nyuszifüles fotókat készíthetnek, sőt a Széll Kálmán téri buszmegállóban a tradicionális locsolás is várja a hölgyeket. Az ünnepi hangulatú megállók közkívánatra április 15-ig várják az arra járókat két budapesti és székesfehérvári, győri és pécsi helyszíneken.

Kedves karácsonyi gesztusként év végén két városban öltöztetett ünnepi díszekbe forgalmas busz- és villamos megállókat az E.ON Hungária Csoport. Otthont idéző dekorációval és karácsonyi hangulatot adó izzókkal, hősugárzóval teremtettek meleg hangulatot a várakozás perceire. A kezdeményezést örömmel fogadták a lakosok, ezért a visszajelzések alapján húsvétra újabb meglepetéssel készült az energiavállalat, ezúttal még több városban varázsolva ünnepi hangulatú megállókat.

A „nyuszmegállókban” a padok tojás dekorációt kaptak, üldögélés közben kedves nyuszifüles fotókat is készíthetnek az arra járók. Az érdeklődők telefonjukkal életre kelthetnek egy háromdimenziós virtuális tojást, amit a buszra várva megfesthetnek és egyénileg díszíthetnek, sőt akár el is küldhetik azt szeretteiknek vagy megoszthatják alkotásukat a közösségi médiában.

Az egyik budapesti megálló még a húsvét hétfői locsolás hagyományát is feleleveníti, egy szenzoros parfümszórónál locsolkodhatnak a hölgyek. A megállók ugyan szavalni nem tudnak, de így sem maradnak locsolóvers nélkül a várakozók: kedves versike olvasható a falukon.

„Egy kedves gesztussal, a mindannyiunknak kedves húsvéti hagyományok felidézésével szeretnénk néhány percnyi üdeséget, friss tavaszi lendületet, energiát hozzáadni az ünnepekhez. A pandémia megváltoztatta az ünnepeinket is, ezért szerettünk volna örömöt, vidámságot hozni a húsvéti időszakra a feldíszített buszmegállókkal”

– mondta el Károlyi Zsuzsanna az E.ON Hungária Csoport nevében.

Az ünnepi megállók március 22-től április 15-ig, öt helyszínen csalnak mosolyt az arra járók arcára: Budapesten a Széll Kálmán téren és a Blaha Lujza téren, Székesfehérváron a Piac tér 3-nál, Győrben a Szent István út 45. szám alatt, a Hajós játszótérrel szemben és Pécsen a Bajcsy- Zsilinszky Endre utcában a Vásárcsarnokkal szemben.

Az E.ON együttműködő partnere az ünnepi buszmegállók létrehozásában a JcDecuax Hungary Kft. volt.

További FrissInfo

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
hisense
apple
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés