Connect with us

Hirdetés

technokrata

Nyerj robotot! Az Epson nyereményjátékán simán tiéd lehet a 3 robot egyike

FrissInfo

Nyerj robotot! Az Epson nyereményjátékán simán tiéd lehet a 3 robot egyike

Nyerj robotot! Az Epson nyereményjátékán simán tiéd lehet a 3 robot egyike

A jövő kezébe adjuk a technológiát: Az Epson elindította a teljes EMEAR-régióra kiterjedő nyereményjátékát, amelyben akár 3 robotot is nyerhet.

Az Ipar 4.0 már a valóság, és az Epson – amely vezető szereplő a SCARA-robotok ágazatának világpiacán, és amely 1980 óta nyújt automatizálási megoldásokat – készen áll, hogy a változás élére álljon. Ahogy az automatizálás egyre több területre terjed ki, számos új és innovatív alkalmazási módot fejlesztenek ki a robotok számára. A gyártás és más iparágak forradalmasításával adott számukra a lehetőség, hogy radikálisan javítsák a munkahelyi életminőségünket.

epsonrobot

A nyereményjáték – nyerj akár 3 robotot

Az Epson a legújabb technológiát a jövő kezébe adja: egyetemek, főiskolák és kutatóintézetek a teljes EMEAR-régióban. Miért az oktatási és kutatási intézményeket választjuk? Hogy támogassuk a növekedést, a fejlődést, a gyártás versenyképességét és az automatizálás terjedését.

Jelentkezz online ( https://www.epson.eu/robots-contest) 2018.szeptember 1-től.

A jelentkezőknek 2018. december 15. előtt kell benyújtaniuk pályázataikat, hogy projektjük támogatásaként akár 3 Epson robotot is nyerhessenek.

A pályaművek elbírálása többek között olyan szempontok alapján történik, mint az innováció, az oktatás, a képességfejlesztés, a robot egyedi felhasználása és a fenntarthatóság.

„A képességek és a kreativitás adják az innováció központi elemeit. Az Epson felismerte a tehetség és a képességfejlesztés népszerűsítésének, valamint támogatásának szükségét. Az Y generáció tagjai, akik a világ lakosságának 50%-át adják, a jelenlegitől radikálisan eltérő munkakörülményekkel fognak találkozni. Mi tudjuk, hogy a fiatalokban megvan a lehetőség, ezért a nyereményjátékunk is arra szolgál, hogy a technológiát a jövő kezébe adja”

– mondta Volker Spanier, az Epson Europe robotikai megoldásokkal foglalkozó részlegének vezetője.

A világon üzembe állított ipari robotok száma várhatóan 2,6 millióra növekszik 2019-re. Különösen Közép- és Kelet-Európában várható gyors bővülés, ahol a robotok alkalmazása évente 20%-kal növekszik a következő két évben, amely Kína után a második legerősebb növekedési ráta. Ez a növekedés központi szerepbe helyezi a robotikát a gyártás, az egészségügy és számos egyéb iparág jövőjében. A robotok emellett segíthetik a képzéseket, valamint a hulladéktermelés és az energiafogyasztás csökkentését. Az Epson lehetőséget nyújt az EMEAR-régió fiataljainak, hogy egy jobb világot képzeljenek el a robotokkal.

A nyereményjátékban való részvételhez kattints ide: https://www.epson.eu/robots-contest

További FrissInfo

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés