Connect with us

technokrata

A következő iOS frissítés lehetővé teszi majd, hogy kikapcsoljuk a direkt-lassítást

FrissInfo

A következő iOS frissítés lehetővé teszi majd, hogy kikapcsoljuk a direkt-lassítást

A következő iOS frissítés lehetővé teszi majd, hogy kikapcsoljuk a direkt-lassítást

Ez a történet egyre kacifántosabb

Problémák palástolásában és megoldásaiban mindig is élen járt az Apple, de hogy 19-re még képesek lapot húzni, az azért nagyon merész.

alig-100-ezer-forintba-kerul-egy-iphone-x-az-applenek_1

Tim Cook az Apple vezérigazgatója megosztotta a nagyvilággal a minap, hogy a legújabb 11-es iOS lehetőséget biztosít arra, hogy szabályozzuk az akkumulátor teljesítményét, így az akaratlagos lassítás lehetőségét a mi kezünkbe adja. Ez a lépés nem véletlen, hiszen nemrégiben nagy port kavart, miután kiderült, hogy szándékosan lassították be a régebbi telefonokat, mondván a “jobb teljesítmény érdekében”, nyilván mind tudjuk, hogy azért történik az egész, hogy még inkább vásároljunk új készüléket. Bocsánatot kértek,úgyhogy innentől minden rendben van. – írja a TheVerge

Egyébként mint Samsungos ez a hír is nevetséges, hiszen már a Note3-ban is be tudtam állítani az energiatakarékos üzemmódot, az S8-ban meg szinte minden ezzel kapcsolatos paramétert külön be lehet állítani egy energiafogyasztási profilban.

Az ABC News-nak adott interjújában Cook a következőt nyilatkozta:

“Átláthatóságot szeretnénk adni az embereknek az akkumulátorok élettartamával kapcsolatban, úgy, ahogy ezelőtt még sosem sikerült.”

Emellett az összteljesítmény kezelésére is lesz opció, aminek lassítását ugyebár azzal indokolták, hogy elkerüljék az esetleges véletlen leállásokat. Magyarul lehet majd high-performance-t beállítani, de Cook ezt nem javasolja! (jéééé)

Az új iOS körülbelül márciusban várható, addig is van elég dolguk, hiszen tömérdek mennyiségű pereskedés vár a cégre a következő időkben.

További FrissInfo

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Kütyük

galaxy

SmartWatch

Bemutatkozik a Samsung Galaxy Watch3 Titanium

2020. szeptember 19. szombat
apple
xperia

SmartPhone

A Sony bemutatja az Xperia 5 II-t

2020. szeptember 18. péntek
panasonic RZ S500W füllhallgató
honor

SmartPhone

A Honor 9X Pro már elérhető Magyarországon

2020. szeptember 16. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki Magazin