Connect with us

Hirdetés

technokrata

Ősztől újra B2B vállalkozások régiós terjeszkedését segíti a Design Terminal

design

Startup

Ősztől újra B2B vállalkozások régiós terjeszkedését segíti a Design Terminal

Ősztől újra B2B vállalkozások régiós terjeszkedését segíti a Design Terminal

Visegrádi régiós kapcsolatépítésben segíti a startupokat a V4 Startup Force ösztöndíjprogram, melynek fő célja, az országok közti hídépítés, most még hangsúlyosabb szerepet kap a jelen gazdasági helyzetben. Az őszi szemeszterre szeptember 11-ig lehet jelentkezni.

Változatos érveket sorolnak a V4 Startup Force alumni startupjai azzal kapcsolatban, miért érdemes jelentkezni a Design Terminal visegrádi vállalkozásfejlesztési ösztöndíjprogramjára. Rengeteg új tudás, befektetőkkel való kapcsolat, új értékesítési és hálózatépítési lehetőségek, friss, külsős észrevételek a vállalkozás működése kapcsán, és nem utolsó sorban a régiós terjeszkedés, mint elsődleges lépés a hosszú távú siker érdekében – ezek a legfontosabb, jelentkezés mellett szóló érvek. Kétségkívül a legnépszerűbb előny, hogy országonként több üzleti találkozón is részt vehetnek a startupok.

A jelenlegi, globális gazdasági nehézségek közepette még nagyobb nyomatékot kap, mennyire erős a kötelék Lengyelország, Magyarország, Csehország és Szlovákia között. A V4 Startup Force 2018 óta épít sikerrel hidat a négy ország vállalkozói ökoszisztémái között a Nemzetközi Visegrádi Alap támogatásával és szakmai partnerekkel közösen.

A szervezők eredetileg is az összetartó közösség létrehozását és a régió gazdasági erejének felmutatását tűzték ki célul. Jelesül, hogy a startupok és a nagyobb piaci szereplők számíthatnak egymásra, és amellett, hogy a program helyben építi a tehetségeket, a régióban tartja a vállalkozásokat, hosszú távon meg is tudja mutatni a globális piacnak a térség erejét.

A kezdetek óta több, mint 70 résztvevő startup fejlesztését vitte sikerre a V4 Startup Force, több, mint 350 üzleti találkozó keretén belül. Az őszi szemeszter hamarosan indul, szeptember 11-ig adott a lehetőség magyar, cseh, szlovák és lengyel B2B vállalkozások számára, hogy jelentkezzenek.

JELENTKEZZ A V4 STARTUP FORCE-RA!

Ebben a félévben is húsz vállalkozás jut be az első, kiválasztási körbe, ahol már azonnal releváns üzleti képzésben részesülnek. A fő programba összesen négy – országonként egy – startup kerül be. Az intenzív, háromnapos virtuális bootcamp, vagyis a felkészítő tábor után november 2. és 26. közt, a végső válogatásba bekerült négy startup online és offline programokkal kísérve járja be a visegrádi régiót. Az első három hetet virtuálisan, a harmadikat pedig Budapesten, offline valósítják meg a szervezők.

A Design Terminalhoz ebben az évben is csatlakozott partnerként a cseh DEX Innovation Centre és a szlovák Campus Cowork, illetve a lengyel Startup Hub Poland.

További Startup

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés