Connect with us

Hirdetés

technokrata

Startup – Ingyenes képzésben vehetnek részt a hazai induló vállalkozások

startupok

Startup

Startup – Ingyenes képzésben vehetnek részt a hazai induló vállalkozások

Kép: StartUp! Magazin

Startup – Ingyenes képzésben vehetnek részt a hazai induló vállalkozások

Sikeres vállalkozókká képzik a hazai startuppereket

Az energetika, a körforgásos gazdaság, a mobilitás, a smart technológia, az energiatárolás, az energiahatékonyság, a megújuló energia iparágakban tevékenykedő, vagy egyéb, a fenntartható világ megteremtéséhez hozzájáruló fejlesztésekkel foglalkozó hazai startupok számára indít üzleti képzést az Európai Innovációs és Technológiai Intézet (EIT) támogatásával működő, a fenntartható energiagazdálkodást érintő fejlesztéseket támogató szervezet, az InnoEnergy magyar központja.

A 2020. január 31-én kezdődő díjmentes, angol nyelvű felkészítő célja, hogy az annak keretében megszerezhető csapat-és üzletfejlesztési, marketing, stratégiai tervezési ismeretek révén a vállalkozások növelhessék a versenyképességüket akár idehaza, akár a világ más pontján lépnek piacra. A budapesti PRIMER képzésre január 22-ig lehet jelentkezni, amit ha sikeresen elvégeznek a csapatok, akkor a due diligence átvilágítás eredményétől függően akár 100.000 – 150.000 eurós befektetést is kaphatnak az InnoEnergy Highway programjában.

„Várjuk vállalkozások, illetve a magánszemélyekből álló csapatok jelentkezését, miután ennél a képzésnél nem szükséges, hogy céggel rendelkezzenek az érdeklődők. Ugyanakkor a tapasztalataink azt mutatják, hogy azok számára lehet kiemelten hasznos és sikeres a PRIMER, akik az ötlet fázison túl vannak, és már gőzerővel dolgoznak azon, hogy megtervezzék a termékük, szolgáltatásuk piacra lépést.”

– hangsúlyozta a PRIMER képzést szervező InnoEnergy HUB Hungary vezetője, Dervalics Ákos.

Az ötnapos, összesen 40 órás elméleti és gyakorlati képzés során a startupok képviselői iparági szakértőktől, tapasztalt mentoroktól, vállalatvezetőktől kaphatnak iránymutatásokat, tanácsokat és láthatnak módszereket többek között arra, hogyan válasszanak, illetve valósítsák meg a számukra legmegfelelőbb üzleti modellt, miként alakítsák ki marketing, valamint piacorientált sales stratégiájukat, továbbá hogyan építsék fel a vállalkozásuk szakmai, jogi és adatbiztonsági hátterét. A PRIMER kitér a személyes készségek erősítésére is, így a prezentációs, illetve a vezetői képességek fejlesztése szintén a program részét képezi.

A foglalkozássorozatot Demo Day zárja, amelyen a startupok bemutatják egymásnak a vállalkozásaik továbbfejlesztésének jövőbeni irányait, lehetőségeit piaci körülmények közt.

A PRIMER képzésre a PRIMER by InnoEnergy oldalon január 22-ig lehet jelentkezni.

További Startup

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés