Connect with us

Hirdetés

technokrata

Itt az idő jelentkezni: Hazánkban egyedülálló, pénzdíjas fejlesztői versenyt rendez az MKB

Startup

Itt az idő jelentkezni: Hazánkban egyedülálló, pénzdíjas fejlesztői versenyt rendez az MKB

Itt az idő jelentkezni: Hazánkban egyedülálló, pénzdíjas fejlesztői versenyt rendez az MKB

Az MKB Fintechlab 2016 óta évente rendezi meg Budapesten a Fintech Akadémiát.

A nemzetközi rendezvény középpontjában – az idei évben – a digitális készségek gyakorlati alkalmazása áll. A november végén tartandó esemény legfontosabb eleme az a 30 órás fejlesztői verseny – ismert angol nevén hackathon –, melynek során a közép-kelet-európai régió 100 legtehetségesebb fintech fejlesztő startupja méri össze tudását. A verseny főnyereménye egy 25.000 EUR értékű befektetés és garantált bejutás az MKB Fintechlab következő nemzetközi inkubációs programjába.

Az MKB Fintechlab olyan magyar és közép-kelet-európai fejlesztőkből, designerekből és üzleti elemzőkből álló fintech csapatok jelentkezését várja, akik idén november 30. és december 2. között a Budapesten rendezendő versenyen összemérik tudásukat. A hackathon során 30 óra áll versenyzők rendelkezésére ahhoz, hogy szakértő mentorok együttműködésével működő és tesztelhető prototípusokat dolgozzanak ki. A csapatok teljesítményét elismert szakemberekből álló szakmai zsűri bírálja el.

A verseny főnyereménye egy 25.000 EUR értékű befektetés és garantált bejutás az MKB Fintechlab 2019 évben tartandó, nemzetközi inkubációs programjába. A nyertes csapat – az inkubációs program keretében – a hackathon során létrehozott fejlesztéséből, valós banki körülmények között is működő megoldást készíthet.

A hackathon célja, hogy az MKB Bank és partnerei által biztosított digitális infrastruktúrát (API platform) használva a résztvevők kreatív és üzletileg megalapozott megoldásokat hozzanak létre és fejlesszenek le olyan kiemelten fontos területeken, mint az open banking, a pénzügyi tudatosság vagy a mesterséges intelligencia.

Az érdeklődők november 15-ig jelentkezhetnek az esemény oldalán: https://fintechlab.hu/hackathon/.

További Startup

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés