Connect with us

technokrata

Itt az idő jelentkezni: Hazánkban egyedülálló, pénzdíjas fejlesztői versenyt rendez az MKB

Startup

Itt az idő jelentkezni: Hazánkban egyedülálló, pénzdíjas fejlesztői versenyt rendez az MKB

Itt az idő jelentkezni: Hazánkban egyedülálló, pénzdíjas fejlesztői versenyt rendez az MKB

Az MKB Fintechlab 2016 óta évente rendezi meg Budapesten a Fintech Akadémiát.

A nemzetközi rendezvény középpontjában – az idei évben – a digitális készségek gyakorlati alkalmazása áll. A november végén tartandó esemény legfontosabb eleme az a 30 órás fejlesztői verseny – ismert angol nevén hackathon –, melynek során a közép-kelet-európai régió 100 legtehetségesebb fintech fejlesztő startupja méri össze tudását. A verseny főnyereménye egy 25.000 EUR értékű befektetés és garantált bejutás az MKB Fintechlab következő nemzetközi inkubációs programjába.

Az MKB Fintechlab olyan magyar és közép-kelet-európai fejlesztőkből, designerekből és üzleti elemzőkből álló fintech csapatok jelentkezését várja, akik idén november 30. és december 2. között a Budapesten rendezendő versenyen összemérik tudásukat. A hackathon során 30 óra áll versenyzők rendelkezésére ahhoz, hogy szakértő mentorok együttműködésével működő és tesztelhető prototípusokat dolgozzanak ki. A csapatok teljesítményét elismert szakemberekből álló szakmai zsűri bírálja el.

A verseny főnyereménye egy 25.000 EUR értékű befektetés és garantált bejutás az MKB Fintechlab 2019 évben tartandó, nemzetközi inkubációs programjába. A nyertes csapat – az inkubációs program keretében – a hackathon során létrehozott fejlesztéséből, valós banki körülmények között is működő megoldást készíthet.

A hackathon célja, hogy az MKB Bank és partnerei által biztosított digitális infrastruktúrát (API platform) használva a résztvevők kreatív és üzletileg megalapozott megoldásokat hozzanak létre és fejlesszenek le olyan kiemelten fontos területeken, mint az open banking, a pénzügyi tudatosság vagy a mesterséges intelligencia.

Az érdeklődők november 15-ig jelentkezhetnek az esemény oldalán: https://fintechlab.hu/hackathon/.

További Startup

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki Magazin