Connect with us

Hirdetés

technokrata

Ha ezt megveszed, jobb levegő lesz a szobádban!

Startup

Ha ezt megveszed, jobb levegő lesz a szobádban!

Otthoni levegőminőség javító eszközzel jelent meg Kínában egy magyar startup.

Formatervezés és funkcionalitás szempontjából is egyedülálló okos beltéri környezet kondicionálót fejlesztett egy magyar startup. A mobilalkalmazással távirányítható SOL készülék a lakás levegőjéből kiszűri többek között a polleneket, szálló port és egyéb káros anyagokat, képes a levegő ionizálásra és illatosítására, valamint hangulatvilágításra. A SOL készülék a Sanghaji Magyar Főkonzulátus rendezvényén debütált a nagyközönség előtt március 16-25 között.

A SOL-ONE egy prémium minőségben és különleges anyagokból (porcelán, nemesfa) kézzel készített felsőkategóriás készülék. Légtisztító, ionizáló, illatosító és hangulatfény funkciójának köszönhetően pozitív élettani hatást fejt ki a szervezetre. Egyedi formaterve lakásdekorációs szempontból is különleges választássá teszi, egyben az okos otthon trendbe illeszkedve mobilalkalmazással távirányítható.

Az ötletgazdák tavaly a Külgazdasági Fórum keretében sikerrel mutatták be a SOL készüléket, melynek eredményeként a Sanghaji magyar főkonzulátus a „Magyar Cukrászdai Hetek” rendezvényén a SOL már partnerként jelenhetett meg, melynek keretében március 16-25 között a Hudec László tervezte Park Hotelben várták a helyi és nemzetközi látogatókat.

sol

Hamarosan közösségi finanszírozási kampány indul

A termék piaci bevezetése hamarosan megkezdődik. A SOL megálmodói a néhány héten belül internetes közösségi finanszírozási kampányt indítanak a gyártókapacitás bővítése és a nemzetközi piaci bevezetés érdekében.

„A termék egy szisztematikus fejlesztés eredménye, mely során abszolút prémium kategóriás eszközt kívántunk megalkotni a világpiacra. Célunk, hogy ne kövessük, hanem alakítsuk a piacot a luxus beltéri készülékek szegmensében. A Sanghaji bemutatkozásunk nagyon sikeres, hiszen már a megnyitón mintegy száz magas rangú helyi állami vezető, szállodaigazgató, üzletember és diplomata jelenlétében biztosították a készülékek a kellemes atmoszférát egy különleges magyar illat segítségével. A SOL eszközök a rendezvényt követően a főkonzulátuson működnek tovább, legközelebb a júniusi Ningbo Expo-n kerülnek bemutatásra a kínai piacon.” – fogalmazott Prokk Attila a SOL egyik ötletgazdája.

 



Szólj hozzá!

További Startup

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés