Connect with us

Hirdetés

technokrata

Tervezd meg Te, hogy mivel pályázzunk az olimpiára!

Startup

Tervezd meg Te, hogy mivel pályázzunk az olimpiára!

A Magyar Olimpiai Bizottság a Design Terminál szakmai partnerségével, és a Magyar Telekom támogatásával nyílt pályázatot hirdet a budapesti olimpiai pályázat kisarculatának megtervezésére.

Budapest 2015 októberében – Los Angeles, Párizs és Róma mellett – hivatalosan is versenybe szállt a 2024-es nyári olimpia rendezési jogáért. A pályázati folyamat lehetőséget kínál, hogy a versengő városok bemutassák legfontosabb kulturális értékeiket, az olimpia szellemiségéhez való kapcsolódásukat, valamint hogyan használnák fel a rendezés jogát társadalmi és gazdasági fejlődésük elősegítésére, és hogyan járulnának hozzá a nemzetközi olimpiai mozgalom megújulásához.

A Magyar Olimpiai Bizottság a Design Terminál, a magyar kreatívipar fejlesztéséért felelős ügynökség szakmai partnerségével választja ki a budapesti pályázat arculatának tervezőjét. A zsűri három pályamunkát díjaz, valamint közönségdíjast is választanak. Az első helyezett 1 000 000 Ft + áfa pénzjutalom mellett elnyeri a MOB megbízását a budapesti pályázat nagyarculatának kidolgozására. A tervezői versenyt a Magyar Telekom támogatja.

olimpia

A zsűri tagjai: Auth Attila, grafikusmester, a Magyar Képzőművészeti Egyetem adjunktusa; Bánhegyi Zsófia, a Magyar Telekom vállalati kommunikációs vezetője; Böszörményi-Nagy Gergely, a Design Terminál főigazgatója; Fülöp József, a Moholy-Nagy Művészeti Egyetem rektora; Fürjes Balázs, kormánybiztos, a Kiemelt Kormányzati Beruházások Központjának (KKBK) vezetője; Szabó Bence, kétszeres olimpiai bajnok, a Magyar Olimpiai Bizottság (MOB) főtitkára; Szalay-Bobrovniczky Alexandra, humán főpolgármester-helyettes.
A pályázat leadási határideje: január 15.

A pályázat részletei: olimpia.designterminal.hu



Szólj hozzá!

További Startup

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés