Connect with us
Hirdetés

technokrata

Egy okosóra a stresszmentes életért

Startup

Egy okosóra a stresszmentes életért

A Kickstarteren indult Emvio nem csak szívritmusunkat de stresszintünket is méri.

A stressz a mindennapok része, de annak ellenére hogy a legtöbb alkalommal motivál bennünket, egy bizonyos szint felett meglehetősen káros lehet szervezetünkre. Ekkor jöhet szóba az Emvio.

Ez az okosóra pont ezt a szintet kívánja korlátozni szívritmusméréssel és egyedi szoftveres funkciókkal. Stresszintünket 0-10 között méri és ha túl sokáig vagyunk a kritikus zóna felett figyelmeztet bennünket és a hozzá tartozó telefonapplikációval próbál megnyugtatni minket. Az aktuális értéket egy gomb megnyomásával érhetjük el, így nem mindenki fogja látni mennyire vagyunk éppen idegesek.

Emellett fizikai aktivitást is mér és természetesen az idő kijelzése sem marad el, és szerencsére az okostelefonunkról érkező értesítésekkel nem zaklat minket ahogy a többi okosóra. Az első műanyagházas modellekért mindössze 129 dollárt kérnek, azonban az Elite variáns, mely króm házat kapott már 150 dollár a projekten keresztül. Ha a zene és a zöld tea már nem segít a stressz leküzdésében, mindenképp látogassunk el a projekt hivatalos oldalára.

 



Szólj hozzá!

További Startup

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

IoT-Magazin.hu

Kütyük

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés
Hirdetés