Connect with us

Hirdetés

technokrata

Élvonalra tör a Liferay a magyar startupok között

E-gazdaság

Élvonalra tör a Liferay a magyar startupok között

Előkelő helyezést ért el a Liferay magyar leánya a StartupRanking nevű nemzetközi, cégeket rangsoroló weboldalon. A szoftverfejlesztő cég negyedik lett a hazai vállalatok között.

A magyar startupok élvonalába került a Liferay a StartupRanking aktuális listájában. A vállalat olyan ismert, hazai gyökerű cégeket követ a rangsorban, mint a Prezi, a Ustream vagy a LogMeIn.

A StartupRanking online jelenlétük alapján pontozza az ott regisztráló cégeket. Azt súlyozza például, hány link vezet a céges site-okra, illetve hogy maguk a céges oldalak milyen minőségűek. Az értékelésnél a weboldalak látogatottsága és a cégek közösségimédia-jelenléte, aktivitása is fontos szempontok. A startupfigyelőn többféle szempont szerint, így országonként vagy tevékenység szerint lehet böngészni a cégek között.

„Büszkék vagyunk, hogy a nemzetközi piacon már jól ismert Liferay a magyar startupok között is az élvonalba került. Bár cégünk már több mint egy évtizede dolgozik együtt a fejlesztői közösséggel világszerte, ma is startupként viszonyul az innovációhoz, a dinamikus növekedéshez és az új ötletekhez. A Liferay Inc. konzekvensen saját erőből, saját forrásokból valósítja meg üzleti céljait, e tekintetben talán különbözünk a klasszikus startup modelltől” – mondta Balogh Zsolt, a Liferay Hungary ügyvezető igazgatója.

A Liferay Hungary a Liferay Inc. budapesti támogató központja. Az anyavállalat Liferay Inc. a világ vezető nyílt forráskódú szoftverfejlesztő cége, amely a Fortune top 500-as listáján is előkelő helyen szerepel. Olyan ügyfelei vannak, mint az Allianz, Cisco Systems, Danone, Lufthansa Flight Training, Rolex, Siemens, Toyota és az ENSZ. A Liferay elsősorban vállalati előfizetést kínál ügyfeleinek, amely sürgős hibaelhárításokhoz, szoftverfrissítésekhez, 24 órás támogatáshoz és egyéb előfizetői funkciókhoz enged hozzáférést.



Szólj hozzá!

További E-gazdaság

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés