Connect with us

technokrata

Élvonalra tör a Liferay a magyar startupok között

E-gazdaság

Élvonalra tör a Liferay a magyar startupok között

Előkelő helyezést ért el a Liferay magyar leánya a StartupRanking nevű nemzetközi, cégeket rangsoroló weboldalon. A szoftverfejlesztő cég negyedik lett a hazai vállalatok között.

A magyar startupok élvonalába került a Liferay a StartupRanking aktuális listájában. A vállalat olyan ismert, hazai gyökerű cégeket követ a rangsorban, mint a Prezi, a Ustream vagy a LogMeIn.

A StartupRanking online jelenlétük alapján pontozza az ott regisztráló cégeket. Azt súlyozza például, hány link vezet a céges site-okra, illetve hogy maguk a céges oldalak milyen minőségűek. Az értékelésnél a weboldalak látogatottsága és a cégek közösségimédia-jelenléte, aktivitása is fontos szempontok. A startupfigyelőn többféle szempont szerint, így országonként vagy tevékenység szerint lehet böngészni a cégek között.

„Büszkék vagyunk, hogy a nemzetközi piacon már jól ismert Liferay a magyar startupok között is az élvonalba került. Bár cégünk már több mint egy évtizede dolgozik együtt a fejlesztői közösséggel világszerte, ma is startupként viszonyul az innovációhoz, a dinamikus növekedéshez és az új ötletekhez. A Liferay Inc. konzekvensen saját erőből, saját forrásokból valósítja meg üzleti céljait, e tekintetben talán különbözünk a klasszikus startup modelltől” – mondta Balogh Zsolt, a Liferay Hungary ügyvezető igazgatója.

A Liferay Hungary a Liferay Inc. budapesti támogató központja. Az anyavállalat Liferay Inc. a világ vezető nyílt forráskódú szoftverfejlesztő cége, amely a Fortune top 500-as listáján is előkelő helyen szerepel. Olyan ügyfelei vannak, mint az Allianz, Cisco Systems, Danone, Lufthansa Flight Training, Rolex, Siemens, Toyota és az ENSZ. A Liferay elsősorban vállalati előfizetést kínál ügyfeleinek, amely sürgős hibaelhárításokhoz, szoftverfrissítésekhez, 24 órás támogatáshoz és egyéb előfizetői funkciókhoz enged hozzáférést.Szólj hozzá!

További E-gazdaság

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

IoT-Magazin.hu

Kütyük

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu