Connect with us

Hirdetés

technokrata

Túl sok az értesítés? A Ditto csak akkor szól, ha igazán fontos

Startup

Túl sok az értesítés? A Ditto csak akkor szól, ha igazán fontos

Az apró eszköz egy applikáció segítségével szűri a fontos tartalmakat.

Az értesítések jelentős részévé váltak mindennapi életünknek. Minden email, Facebook üzenet, napló bejegyzés értesítéssel jelez, és nem vagyunk egyedül, ha néha úgy érezzük, egyszerűen falhoz vágnánk folyton rezgő telefonunkat.

Az értesítések szűrésére több megoldás létezik már mind a szoftverek mind a hardverek terén, de a Ditto Kickstarter projekt egy egészen egyedi módon oldja meg problémánkat.

A ruhára felcsíptethető és karunkon egyaránt hordható eszköz egy applikáció segítségével kiszűri legfontosabb értesítéseinket, legyen az egy email a főnökünktől, vagy csak bejövő hívás egyik családtagunktól.

Ha a beállított szűrőn átjut az adott értesítés a készülék rezegni kezd, valamint ha otthon hagytuk volna telefonunkat időben szól, mielőtt még elindulnánk. Ezt a Bluetooth kapcsolatnak köszönhetjük, hiszen amint érzi, hogy szétkacsoltak az eszközök, jelez.

Különösen hasznos lehet hölgyek számára, kik telefonjukat táskájukban tartják, így minden egyes rezgésnél elő kell venni, hogy lássák mi történt.

Igaz projekt nem valószínű, hogy sikeres lesz, mivel már csak 8 napjuk van, hogy 35 000 dollárt összegyűjtsenek a kiírt 100 000 dolláros célig, de más platformokon terjesztve a koncepciót mégis belevágnak a gyártásba.



Szólj hozzá!

További Startup

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés