Connect with us

Hirdetés

technokrata

Bolt Food: hamarosan indul a Bolt ételrendelő szolgáltatása Magyarországon

bolt food

App

Bolt Food: hamarosan indul a Bolt ételrendelő szolgáltatása Magyarországon

Bolt Food: hamarosan indul a Bolt ételrendelő szolgáltatása Magyarországon

Bővít a Bolt és Magyarországon is elindítja ételrendelő szolgáltatását.

A Bolt, Európa vezető személyszállítási applikációja pár héten belül elindítja ételrendelő szolgáltatását, a Bolt Food-ot, itthon elsőként Budapesten.

 

A vállalat több százezer regisztrált felhasználóval rendelkezik Magyarországon, akik közül sokan épp home office-ban dolgoznak. Körükben jelentősen megnőtt az igény a megbízható, gyors és kiemelten biztonságos ételrendelő szolgáltatás iránt. A Bolt személyszállító partnereit is nehéz helyzetbe hozta a járvány, ezért a vállalat úgy döntött, arra nyitott sofőrjeit átképzi és egy új szolgáltatási ágban kínál számukra jövedelemszerzési lehetőséget.

 

A Bolt Food applikáción keresztül egyszerűen, pár kattintással, a mobileszközön belüli bankkártyás fizetéssel, érintkezésmentesen lehet majd házhoz rendelni számos ismert és új budapesti étterem ételeit. Az alkalmazáson belül pontosan nyomon követhető a szállítási folyamat minden lépése, az érkezés várható ideje, illetve élő, magyar nyelvű ügyfélszolgálat segíti a felhasználókat. A Bolt a házhozszállítást az ételrendelésen túl a legfontosabb mindennapi fogyasztási cikkekre és élelmiszerekre is tervezi kiterjeszteni, a jelenlegi krízishelyzet enyhítésének érdekében.

A  cég a közeljövőben kerékpáros és motoros ételszállítók számára is lehetővé kívánja tenni a csatlakozást, és reményei szerint nagyobb egzisztenciális biztonságot tud kínálni azoknak, akik a járvány miatt veszítették el az állásukat.

“Különösen aktuálisnak tartjuk a szolgáltatás elindítását a jelen helyzetben itthon: azt tapasztaljuk, hogy az éttermek eddig nem látott nehézségekkel küzdenek és sokuknak létkérdés, hogy működésüket házhozszállításos modellre állítsák át. A Bolt ebben szeretne segíteni: az első időszakban csökkentett és a későbbiekben rugalmas jutalék struktúrával, nemzetközi tapasztalataira és piacvezető technológiai megoldásaira építve, megbízható ételrendelési és kiszállítási platformként összekapcsolni az éttermeket a fogyasztókkal. A hozzánk csatlakozó éttermek, vendéglátóhelyek számára egyértelmű előny hatalmas magyarországi felhasználói bázisunk is.”

–  tette hozzá Láng László, a Bolt magyarországi Country Managere.

A Bolt Food applikáció április folyamán magyarul is elérhető lesz az AppStore, illetve a Google Play hazai kínálatában. A Bolt több, mint 30 millió felhasználóval rendelkezik a világ 35 országában. A Bolt Food szolgáltatást először Észtországban indította el a cég 2019-ben, azóta Litvánia, Lettország és Málta követte.

További App

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
hisense
apple
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés