Connect with us

technokrata

Top 5 vicces androidos app, hogy gyorsabban teljen a péntek

App

Top 5 vicces androidos app, hogy gyorsabban teljen a péntek

Top 5 vicces androidos app, hogy gyorsabban teljen a péntek

Lássuk be, ma nagyon durván péntek van.

Alapvetően nem vagyok egy hétfő, vagy péntek ellenes típus, de ma nagyon megéreztem magamon a hét végét, ezért úgy gondoltam összegyűjtök 5 olyan appot, ami biztosan megnevettet majd:

 

#1 – 9GAG

Talán mondhatjuk, hogy ez az egyik legalapabb funny oldal, ami valaha is létezett. Nevét onnan kapta, hogy még anno a böngészőben oldalanként 9 kis vicces kép/gif/story volt látható, ma már végtelenített görgetés jellemzi a külsőjét. Sok kategória, a világ minden tájáról kerülnek be mémek, videók, gifek, minden, ami vicces, nekem tutira ez a top 1.

androidpit-9gag-apps-to-make-you-w782

#2 – Imgur

Ez egy kicsit mélyebben szánt, mint a 9GAG, de elég hasonló a felépítése. Itt a sok hülyeség mellett vannak értelmes mini-cikkek is, illetve jó kis DIY ötletek.

androidpit-apps-to-make-you-lol-imgur-w782

#3 – HeadsUP

Ha épp elugrik 1 órára a főnök és van az irodában egy körasztal, akkor egyből lehet játszani a HeadsUp-ot! Valószínűleg mindnyájan ismerjük a játékot, amikor kártyákat kell a homlokunkhoz rakni, és ki kell találnunk kik vagyunk. Na ez pontosan ugyan az, csak mobilos megoldással, végtelen csoportos szórakozás.

androidpit-apps-to-make-you-lol-heads-up-w782

#4 – Vine

A Vine rövid videókra specializálódott, több haveromat is láttam már összeomlani, miközben Vine videókat nézett, tényleg elképesztően viccesek. Végtelenszer meg lehet nézni a videókat, illetve itt is követhetünk csatornákat és felhasználókat, mint YouTube-on, ha valami éppen megtetszik.

androidpit-apps-to-make-you-lol-vine-w782

#5 – Buzzfeed

Talán ez a leginkább széleskörű tartalommal bíró app az imént felsorolt 5 közül. A fontos és aktuális hírek mellett olyan kuriózumokat is lehet találni, mint hogy “13 krumpli, ami úgy néz ki, mint Channing Tatum”.

androidpit-apps-to-make-you-lol-buzzfeed-w782

További App

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

huawei

Dotkom

Teljesen megújul a Huawei közösségi oldala

2021. január 25. hétfő

Dotkom

Az alaprendszerek újjászületése

2021. január 25. hétfő
eház

Dotkom

Az eHÁZ lett Az Év Blockchain Megoldása

2021. január 22. péntek
cisco

Dotkom

Webex innovációk sorát jelentette be a Cisco

2021. január 12. kedd
vodafone

Műszaki Magazin