Connect with us

technokrata

Top 5 vicces androidos app, hogy gyorsabban teljen a péntek

App

Top 5 vicces androidos app, hogy gyorsabban teljen a péntek

Top 5 vicces androidos app, hogy gyorsabban teljen a péntek

Lássuk be, ma nagyon durván péntek van.

Alapvetően nem vagyok egy hétfő, vagy péntek ellenes típus, de ma nagyon megéreztem magamon a hét végét, ezért úgy gondoltam összegyűjtök 5 olyan appot, ami biztosan megnevettet majd:

 

#1 – 9GAG

Talán mondhatjuk, hogy ez az egyik legalapabb funny oldal, ami valaha is létezett. Nevét onnan kapta, hogy még anno a böngészőben oldalanként 9 kis vicces kép/gif/story volt látható, ma már végtelenített görgetés jellemzi a külsőjét. Sok kategória, a világ minden tájáról kerülnek be mémek, videók, gifek, minden, ami vicces, nekem tutira ez a top 1.

androidpit-9gag-apps-to-make-you-w782

#2 – Imgur

Ez egy kicsit mélyebben szánt, mint a 9GAG, de elég hasonló a felépítése. Itt a sok hülyeség mellett vannak értelmes mini-cikkek is, illetve jó kis DIY ötletek.

androidpit-apps-to-make-you-lol-imgur-w782

#3 – HeadsUP

Ha épp elugrik 1 órára a főnök és van az irodában egy körasztal, akkor egyből lehet játszani a HeadsUp-ot! Valószínűleg mindnyájan ismerjük a játékot, amikor kártyákat kell a homlokunkhoz rakni, és ki kell találnunk kik vagyunk. Na ez pontosan ugyan az, csak mobilos megoldással, végtelen csoportos szórakozás.

androidpit-apps-to-make-you-lol-heads-up-w782

#4 – Vine

A Vine rövid videókra specializálódott, több haveromat is láttam már összeomlani, miközben Vine videókat nézett, tényleg elképesztően viccesek. Végtelenszer meg lehet nézni a videókat, illetve itt is követhetünk csatornákat és felhasználókat, mint YouTube-on, ha valami éppen megtetszik.

androidpit-apps-to-make-you-lol-vine-w782

#5 – Buzzfeed

Talán ez a leginkább széleskörű tartalommal bíró app az imént felsorolt 5 közül. A fontos és aktuális hírek mellett olyan kuriózumokat is lehet találni, mint hogy “13 krumpli, ami úgy néz ki, mint Channing Tatum”.

androidpit-apps-to-make-you-lol-buzzfeed-w782

További App

Hirdetés

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki Magazin