Connect with us

Hirdetés

technokrata

Vezeték nélküli napelemes billentyűzet Mac-eseknek a Logitech-től

Smart home

Vezeték nélküli napelemes billentyűzet Mac-eseknek a Logitech-től

A Logitech bemutatta a Mac felhasználóknak készült Logitech® Wireless Solar Keyboard K750 for Mac® vezeték nélküli napelemes billentyűzetet.

A Mac verzió az eredeti K750 napelemes billentyűzet díjnyertes műszaki megoldásaira épül, és azonos szolgáltatásokat is nyújt. A K750 beépített napelemeinek köszönhetően örökre elfelejthetjük az elemcserét, mert a billentyűzet áramellátását környezetének fénye biztosítja.

A fény forrása lehet a napfény vagy akár egy szobai lámpa fénye is. Teljes feltöltést követően a billentyűzet vaksötétben is akár három hónapig működik. Az internetről letölthető napenergia alkalmazás gyors áttekintést ad az akkumulátor töltöttségéről, és figyelmeztet, ha a billentyűzetnek több fényre lenne szüksége.

PVC-mentes szerkezetének és 100%-ban újrahasznosítható csomagolásának köszönhetően a billentyűzet környezetkárosító hatása minimális. Számbillentyűzetet is tartalmazó teljes gombkiosztásával a Logitech Wireless Solar Keyboard K750 Mac verziója a Mac felhasználóknak ismerős elrendezést kínál, így mindent ott találunk meg rajta, ahol megszokhattuk. A hagyományos és laptop billentyűzetek előnyeit ötvöző, csak a Logitech által gyártott konkáv felületű gombokon gyorsabban, csendesebben és kényelmesebben gépelhetünk akár hosszú órákon át. Az alacsony építésű, elegáns vonalvezetésű billentyűzet stílusos kiegészítője hordozható és asztali gépünknek is.

A Logitech K750 Mac billentyűzet 2,4 GHz-es vezeték nélküli adatátvitellel gondoskodik arról, hogy a jelek késedelem és kihagyás nélkül jussanak el a számítógéphez. A parányi Unifying vevőegység olyan kis helyet foglal, hogy állandóan benne hagyhatjuk laptop gépünkben, így a billentyűzet bármelyik pillanatban használatra kész.

Ár és elérhetőség

A Logitech Wireless Solar Keyboard K750 for Mac megjelenése az Egyesült Államokban és Európa egyes országaiban augusztus elejére várható. Ajánlott fogyasztói ára €79,99 lesz.

 



Szólj hozzá!

További Smart home

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés