Connect with us

Hirdetés

technokrata

Légimentőket támogat a Vodafone

Kütyük

Légimentőket támogat a Vodafone

Tízmillió forinttal támogatta a Légimentők munkáját a Vodafone Magyarország Alapítvány.

A Légimentők a távközlési vállalat alapítványától kapott összeg egy részét a mai napon átadott budaörsi központi bázisuk beruházására használták fel.

2010. január 15-én ünnepélyesen is átadták a Légimentők központjául szolgáló bázist Budaörsön. A Vodafone az elmúlt évben összesen tízmillió forinttal segítette a Légimentőket, annak érdekében, hogy munkájukat még hatékonyabban láthassák el. A támogatás hozzájárult ahhoz, hogy a Légimentők budaörsi bázisa felépülhessen.

A támogatás másik részéből a pilótáik ma még Magyarországon egyedülálló szimulátoros továbbképzését finanszírozzák a Vodafone Alapítványának támogatásából.

“A Vodafone úgy gondolkozik, hogy ügyfeleik nem csak a minőség mellett teszik le voksukat, amikor a Vodafone-t választják, hanem az a felelősségtudat is fontos számukra, amellyel természeti és társadalmi környezetünk felé fordul a szolgáltató. A Légimentők munkájának támogatásával az ország lakossága valóban biztonságban érezheti magát, köszönhetően a hatékony és professzionális szintű légimentésnek” – mondta el a támogatás kapcsán Suba János, a Vodafone Magyarország vállalati kommunikációs igazgatója.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés