Connect with us

Hirdetés

technokrata

Tavaszi készülékkollekció a Telenortól

Tavaszi készülékkollekció a Telenortól

Négy internetképes mobiltelefon, 1990 és 9990 forint között.

Tavaszi készülékkollekció a Telenortól

A Telenor tavaszi kollekciójának darabjai a következő árakon érhetők el: a szétcsúsztatható, 3,2 megapixeles kamerával felszerelt Nokia 7230 3990 forintért, a klasszikus formájú, akár 16 GB-ig bővíthető memóriájú Nokia C2-01 2990 forintért, az érintőképernyős, WiFi-s Samsung Monte 9990 forintért, a Sony Ericsson Cedar pedig 1990 forintért (további részletek).

„Tavaszi készülékajánlatunk kidolgozásakor gondoltunk azokra is, akik nem szeretnének sokat költeni, ugyanakkor új telefont vennének, mellyel bármikor elérhetik családtagjaikat, üzletfeleiket, és internetezhetnek is rajta.” – mondta Nyilas Orsolya, a Telenor Magyarország megbízott PR vezetője.

A kínálatban szereplő készülékek a 3G-kapcsolatnak köszönhetően alkalmasak az internetezésre, e-mailezésre is. A mobiltelefonon keresztüli böngészéshez a Telenor több, a felhasználói típusoknak megfelelően kialakított mobilinternet csomagot kínál, illetve a Klikk szolgáltatást, amellyel az újonnan megrendelő ügyfelek az első három hónapban havidíj nélkül böngészhetnek belföldön, 100 MB adatmennyiségig. A szolgáltatás ezután automatikusan 990 forintos havidíjért érhető el. A Klikk alapja a mobilra optimalizált és gyors Opera Mini böngésző, amelyen hét, előre beállított, a felhasználók által gyakran látogatott oldal is szerepel, köztük – a Telenor mobil oldala mellett – a Facebook, a Gmail, valamint több híroldal is (Index, Startlap). Az Opera Mini a weboldalakat a kisebb képernyőhöz igazítja és tömöríti az adatokat. Így nem csak jobb felhasználói élményt nyújt, hanem gyorsabb, és az adatforgalom szempontjából takarékos is.

A tavaszi készülékakció időtartama alatt az új, középkategóriás számlás tarifacsomagot vásárlók, és a Bónusz Programban résztvevők is választhatnak a meghirdetett készülékekből, így nem csak a lakossági, de a kisvállalkozó ügyfelek is élhetnek a tavaszi ajánlattal.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés