Connect with us

Hirdetés

technokrata

Profi Novell levelezőprogram, ingyen

Kütyük

Profi Novell levelezőprogram, ingyen

Személyes levelezésünk, a családi programok és otthoni feladatok szervezésére is elkel néha egy saját projektmenedzser.

A Novell Magyarország és az Open Horizons bejelentése szerint a Novell GroupWise@Home ingyenesen biztosít professzionális levelezést otthoni körülmények között. Mivel nem igényel szerver oldali telepítést, az ügyfélprogram ezért önálló IMAP/POP3-ügyfélként használható, így Windows operációs rendszerre gyorsan és egyszerűen telepíthető.

Novell GroupWise@Home screenshot.jpgHogyan használható a GroupWise@Home?
Már a Kezdőlapba közvetlenül beépíthetők a Web 2.0-es eszközök, ahol testreszabott kezelőpultokat hozhatunk létre, így könnyebben elérhetők az általunk használni kívánt eszközök és információk. Egyetlen helyen gyűjthetünk össze minden funkciót: e-mailt, határidőnaplókat, feladatokat, kapcsolatokat, weboldalakat, RSS hírfolyamokat, wikiket, blogokat, webes alkalmazásokat és még sok minden mást – így nem kell a rengeteg nyitott ablak között lépkedni.

E-mailezés
Egyszerre több postafiókot is egyetlen központi felületen jelenít meg. A GroupWise@Home a POP és az IMAP protokoll segítségével könnyen tudja kezelni akár a külső e-mail postafiókjainkat is. A webes levelezőrendszerekkel ellentétben könnyebben testre szabhatjuk a postafiókunkat, például könnyebben megtalálhatjuk leveleinket, ha a fontosabbakat különböző színkódokkal jelöljük vagy személyre szabott tárgyat rendelünk hozzájuk.

Novell GroupWise@Home screenshot2.jpgNévjegyek és kontaktok karbantartása
Részletes információkat rögzíthetünk azokról az emberekről, akikkel kapcsolatot tartunk, így kapcsolati listánkat az ismerősök hálózatának kiépítésére szolgáló eszközzé alakíthatjuk át. A listához fényképeket is hozzáadhatunk, és minden felhasználóhoz annyi telefonszámot és e-mail címet vehetünk fel, amennyi csak létezik. Beilleszthetünk továbbá személyes weboldalakat (blogokat, Iwiw, Facebook és LinkedIn) is. A számos további lehetőség mellett számon tarthatjuk barátaink és minden egyes családtagunk névnapját, születésnapját, egyéb eseményeket.

Novell GroupWise@Home screenshot3.jpgFeladatok kezelése
Néhány billentyűleütéssel létrehozhatunk feladatokat: ha például e-mailt kapunk, egyszerűen feladattá alakíthatjuk, ha áthúzzuk valamelyik feladatmappába. Megadhatunk részfeladatokat is, amelyek a projekt megvalósításához szükséges valamennyi lépést mutatják. A befejezettség mértékét százalékosan jelző mező segítségével minden feladat és részfeladat esetén nyomon követhetjük az előrehaladást. Feladataink között úgy tarthatunk rendet, hogy fontossági sorrendbe állítjuk és kategóriákba rendezzük őket. A kategóriákhoz színeket rendelhetünk, így egyetlen pillantással megtalálhatjuk és elérhetjük az adott projektekhez kapcsolódó elemeket. A feladatokat teljesítési határidejük szerint rendezhetjük és meg is szűrhetjük, hogy csak azok jelenjenek meg, amelyek megfelelnek bizonyos ismérveknek.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés