Connect with us

Hirdetés

technokrata

SMS-ben is lehet állatkerti belépőt venni

Kütyük

SMS-ben is lehet állatkerti belépőt venni

Május 30-tól SMS-ben is lehet belépőt vásárolni a Fővárosi Állat- és Növénykertbe a Vodafone hálózatán.

A belépőjegy vásárlását a 06-70-8-100-966 telefonszámra küldött SMS-sel lehet kezdeményezni. Az SMS elküldése után érkezik egy, a vásárlás megerősítését kérő SMS (a 06-70-8-100-000-ás számról). Az adatok helyességét erre válaszolva (pl.: “OK”) szükséges nyugtázni.

A sikeres vásárlásról az Állatkert visszaigazoló SMS-t küld, mely tartalmazza azt az egyedi azonosító kódot, mellyel várakozás nélkül, azonnal be lehet lépni az Állatkert főbejáratán. Az így megvásárolt belépőjegyek 60 napig érvényesek.

A szolgáltatás a Vodafone havidíjas ügyfelei számára érhető el, akik havi mobilszámlájuk terhére juthatnak hozzá a belépőkhöz. A vásárlóknak tranzakciós díjat nem, csak a két SMS és a belépőjegy árát kell megfizetni.

A Vodafone által nyújtott MobilVásárlás szolgáltatások célja, hogy egy sor, mobilkészüléken keresztül SMS-ben vásárolható szolgáltatással tegye még kényelmesebbé az ügyfelei mindennapjait: jelenleg elérhető így az autópálya e-matrica, intézhető SMS-ben már a parkolás és bárki bármikor lottózhat is.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés