Connect with us

Hirdetés

technokrata

USB rockerek, szevasztok!

Smart home

USB rockerek, szevasztok!

Soha véget nem érő dömping a furcsa és ötletes USB adattárolók piaca, mégsem lehet őket megunni. Most éppen a zenészeket vették célba.

A Disney Channel Camp Rock című műsora hazánkban egyelőre nem ismert, de a High Scool Musical sikeréhez fogható őrületről van szó, tehát feltehetően hallani fogunk még erről a címről. A tinédzsereket megszólító divathullám természetesen saját merchandising lavinát is elindított, amelynek egyik számunkra érdekes eleme a gitár alakú USB-s adattároló lett. Először is elég jópofa és figyelemfelkeltő gitár-dizájt kapott, másodszor 8 GB-os kiszerelésben is kapható, amelyen azért elég sok zene, szöveg, vagy bármi már kényelmesen elférhet.

Ami érdekes – egyben a Disney-féle groteszk érképzésnek tudható be – hogy a 4 GB-s és a 8BG-s kiszerelés ugyanannyiért kapható (ki az, aki ilyenkor a kisebbet kéri?), mindkettőért 33 dollárt, vagyis 7.300 forintot kérnek. A 2GB-os kiskamasz változat 10 dollárért, vagyis 2200 forintért vihető el, ez az ár a hazai USB-khez képest is teljesen korrektnek mondható. Rockereknek pedig egyenesen kitűnő befektetés…



Szólj hozzá!

További Smart home

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés