Connect with us

Hirdetés

technokrata

Fél tucat új díjcsomag a Vodafone-nál

Kütyük

Fél tucat új díjcsomag a Vodafone-nál

Hat új havidíjas tarifát vezetett be a Vodafone.

Május 18-tól teljesen átalakítja havidíjas előfizetés-kínálatát a Vodafone, és hat új, fix havidíjas tarifacsomagot vezet be, Vodafone Plus néven. Az új Vodafone Plus portfólió négy perc- és két all inclusive (˝minden egyben˝) csomagot tartalmaz.

A Vodafone 50 Plus, 100 Plus, 200 Plus és 400 Plus elnevezésű csomagok a benne foglalt percek mellett, egyedül a piacon, Díjmentes bónuszokat is tartalmaznak. A Díjmentes SMS (100 Plus, 200 Plus, 400 Plus, Silver Plus, Gold Plus csomagokban), a Díjmentes Hétvége (200 Plus és 400 Plus csomagban) és Díjmentes Este (400 Plus csomagban) bónuszok díjmentes hálózaton belüli hétvégi, esti telefonálást, illetve SMS küldést tesznek lehetővé.

A Silver Plus és Gold Plus all inclusive csomagok pedig több ezer percnyi díjmentes beszélgetést foglalnak magukban hálózaton belül és kívül, emellett szintén tartalmazzák a Díjmentes SMS bónuszt. A Vodafone elsőként vezet be lakossági ügyfelek számára ilyen kedvezményeket, hiszen az ilyen típusú tarifacsomagok eddig lakossági ügyfelek számára Magyarországon nem voltak elérhetők.

Az új havidíjas tarifacsomagok bevezetésével párhuzamosan, június 18-tól a Vodafone jelenleg elérhető Fix tarifái és bizonyos havidíjas csomagjai kivezetésre kerülnek.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés