Connect with us

Hirdetés

technokrata

Új Adobe Photoshop

Smart home

Új Adobe Photoshop

Az Adobe Photoshop CS4 már kihasználja a videokártyában rejlő erőt.

A Photoshop CS4 szoftver segítségével lehetővé válik a tartalomfüggő átméretezés, amellyel a felhasználók csupán egyetlen egérhúzással méretezhetik át képeiket. Az új automatikus elrendezési és automatikus keverési üzemmódok képesek összetett képek a kiterjesztett mélységélesség alapján történő létrehozására, valamint átmenet nélküli tónusokat és színeket tartalmazó 360 fokos panorámaképek készítésére.

A képanyagok keresésének, előnézetének és kezelésének terén az Adobe Bridge CS4 szolgáltatásai közül érdemes kiemelni a gyors indítási teljesítményt és a képek a Photoshop CS4 szoftverbe való gyors áthelyezését. A Bridge ablakának tetején helyet kapó új navigációs elem és munkatérválasztó gombok lehetővé teszik, hogy azonnal az egyes feladatokhoz megfelelő nézetre váltson a felhasználó. A szoftver újdonságai közé tartoznak az új kameraimportálási vezérlők, a vizuális mappanavigáció és a nagyobb méretű képcsoportok kijelölésekor hasznos speciális nézet is.

A szoftver kihasználja a legújabb grafikus feldolgozóegységek (GPU-k) képességeit. A szoftver egyenletes eltolási és nagyítási élményt nyújt, így a felhasználók az átláthatóság megőrzésével szerkeszthetnek képeket a legnagyobb nagyítás mellett. A vászon elforgatását lehetővé tevő új eszköz leegyszerűsíti a képek forgatását, és a munka bármely szögből való elvégzését. A Photoshop CS4 az új, egységes alkalmazáskeret, a lapokra bontott felület és az önmagukat igazító párbeszédpanelek által lehetővé teszi, hogy a munkaterület ne legyen túlzsúfolt.

A Photoshop CS4 Extended tartalmazza a Photoshop CS4 összes szolgáltatását, valamint a felhasználók közvetlenül a 3D modellekre és felületekre rajzolhatnak, 2D-s fájlokat alakíthatnak 3D-s képekké, és animációkat hozhatnak létre a 3D-s objektumok segítségével. A 3D-s motort az alapoktól írták újra a nagyobb teljesítmény eléréséhez, a fényforrások és más tulajdonságok szerkeszthetőségének biztosításához, valamint valósághűbb leképezések létrehozásához az új sugárkövető eszközzel. Bármely 3D-s objektum videomegjelenítési zónává alakítható, a 3D-s objektumok és tulajdonságok könnyedén megjeleníthetők az animációkban. Emellett az alapvető mozgókép-szerkesztési lehetőségeket egyetlen billentyűs billentyűparancsokkal is el lehet érni.

Érdemes megjegyezni, hogy a most megjelent, fizetős termék mellett tavasszal már debütált egy ingyenes internetes alkalmazás, a Photoshop Express. Digitális fotók tárolására, rendezésére és effektusok alkalmazására használható, no és persze az Interneten való közzétételre. További részletek itt.



Szólj hozzá!

További Smart home

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés