Connect with us

Hirdetés

technokrata

iPhone 3G – Kovi erotikával tölti meg az új csodamobilt

Kütyük

iPhone 3G – Kovi erotikával tölti meg az új csodamobilt

Többek közt Kovi is meglovagolja az iPhone 3G divathullámot.

A svájci Heffner Communications AG a hivatalos magyarországi iPhone bejelentéssel egyidőben elindította a nemzetközi Goldengate erotikus portál magyar nyelvű kiadásának, a goldengate.hu-nak az Apple okostelefonjára optimalizált változatát.

˝Ez az első olyan mobil-eszköz, mely megfelelő méretben és felbontásban képes megjeleníteni a mozgóképeket és fotókat, a 3G-nek köszönhetően már igen gyors letöltés mellett is˝ – nyilatkozta Kovi, az erotikus magazin magyar főszerkesztője. ˝Az iPhone-ra optimalizált erotikus tartalom reményeink szerint nagy népszerűségnek fog örvendeni a telefon tulajdonosok körében, hiszen ez az első, kifejezetten erre az eszközre készített, magyar nyelvű weboldal. Bár az iPhone mobil böngészője zoomolással, automatikus igazítással kezelhetővé teszi az eredetileg PC-re kialakított weboldalakat is, azok böngészése mégis jóval lassabb és körülményesebb a kifejezetten erre a telefonra optimalizált oldalakhoz képest˝.

A világszerte elismert szépségű magyar és nemzetközi modellekkel készült fotósorozatok, amatőr felvételek és filmek a teljes képernyőt kitöltve a PC-hez hasonló élményt nyújtanak, kihasználva a készülék kiváló multimédiás képességeit. A mozgóképes tartalom MPEG-4 kódolással az iPhone kijelzőjének felbontásához lett optimalizáva, a lejátszás szélesvásznú, teljes képernyős megjelenítéssel történik.

A magyarországi tapasztalatok felhasználásával a több nyelven elérhető erotikus portál iPhone-ra optimalizált változata rövidesen angol, német, orosz, román, lengyel és szerb nyelven is elérhető lesz.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés