Connect with us

Hirdetés

technokrata

Ingyenesen letölthető FIFA 08 játék – mobiltelefonra

Smart home

Ingyenesen letölthető FIFA 08 játék – mobiltelefonra

Bajnoki ajándék a Sony Memory Stick Micro kártyákhoz.

A Sony nagykapacitású, 2 és 4GB Memory Stick Micro (M2) kártyáival még többet hozhatunk ki a Sony Ericsson mobiltelefonokból: a szórakozás kedvéért próbára tehetjük tudásunkat az ingyenesen, WAP-on keresztül letölthető EA SPORTS FIFA 08 játékban, amelyet a 2GB és 4GB Memory Stick Micro kártyákhoz kaphatunk ajándékba – június végéig.

Ahhoz, hogy valóban fel tudjunk készülni a 2008-as futball Európa Bajnokságra, a korlátozott darabszámban kiadott, különleges „Limited Edition FIFA 08 Memory Stick Micro” egyikét kell megvásárolnunk. Az abban található promóciós kódot a http://wap.eamobile.co.uk/FIFA08 WAP címre elküldve kiválasztjuk az alkalmazás nyelvét (angol, francia, spanyol, német vagy olasz) és máris kipróbálhatjuk a játék teljes verzióját, teljesen ingyen.

A Memory Stick Micro flash memóriakártyák a Sony Recording Media & Energy (RME) divíziójának precízen megtervezett remekei: küldetésük, hogy még nagyobb tárhelyet biztosítsanak a játékok és zenei állományok számára a mobil eszközök esetében. A 4GB-os kapacitás birtokában könnyedén átváltoztathatja Sony Ericsson mobiltelefonját kézi szórakoztatóközponttá, amely játékok, zene illetve fotók tárolására kiválóan alkalmas.



Szólj hozzá!

További Smart home

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés