Connect with us

Hirdetés

technokrata

Nokia mobilt vásárlóknak Kylie Minogue koncertjegyek

Kütyük

Nokia mobilt vásárlóknak Kylie Minogue koncertjegyek

Kylie-mánia a Vodafone-nál.

A 2008. április 30. és május 13. között újabb zenei promóciót szervez a Vodafone. Minden új, egyéni előfizetést kötő és Nokia 3500 vagy Nokia 5310 készüléket vásárló ügyfél részt vehet a Vodafone Kylie Minogue akciójában.

A promócióban résztvevők közül, minden nap az első 40 regisztráló jegyet kap a május 15-ei, budapesti Kylie Minogue-koncertre. A regisztrációhoz a Vodafone által megadott alapdíjas számra (06707070878) SMS-ben kell elküldeni az akciós SIM-kártyáról az akciós készülék IMEI-számát. Ezt követően a Vodafone két munkanapon belül válasz SMS-ben, vagy telefonhívással tájékoztatja a szerencséseket.

Minden fenti Nokia készüléket vásárló ügyfél a promóció ideje alatt, a vásárláskor kapott kódja segítségével, tartalomdíjmentesen töltheti le Kylie Minogue legújabb, ˝X˝ című albumának teljes zenei anyagát.

Mindezek mellett minden, a promócióban résztvevő vásárló, 10 MB-nyi WAP adatforgalmat kap ajándékba, melyet június 7-ig lehet felhasználni, belföldi adatforgalomra.

Szintén április 30. és május 13. között minden Vodafone-előfizető számára akciós áron érhető el Kylie korábbi lemezeinek mobil tartalmai a Vodafone live!-on: Vodafone live! / Zene & csengőhang / Kylie.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés