Connect with us

Hirdetés

technokrata

Tévézés számítógéppel és anélkül

Smart home

Tévézés számítógéppel és anélkül

Hordozható, kényelmesen használható TV-tuner és kisméretű médialejátszó a Lifeview-tól.

Lifeview TV Walker SwitfSE DVB-T TV tuner
A Lifeview TV Walker SwiftSE DVB-T TV tunert csupán a számítógéphez kell csatlakoztatni USB porton keresztül, valamint RF csatlakozóval az elérhető TV-antennához, és máris nézhetjük a világ számos csatornáját DVB-T keresztül – akár a strandon egy notebook segítségével. Az előre betáplált frekvenciatábla és a széleskörű automata csatornakereső segítségével bárhol elérhető a kívánt csatorna vagy állomás. Emellett az összes DVB-T digitális rádióját is hallgathatjuk számítógépen keresztül.

Használatával rögzíthető a digitális TV adás MPEG-2 kódolással, illetve filmekből állóképek is készíthetők a készülék segítségével. Az időváltó funkcióval megállíthatjuk, újra játszhatjuk, vagy akár gyorsíthatjuk is az élő TV adást. Nincs több elmulasztott műsor: kézzel is beprogramozhatjuk a felvételt, vagy használhatjuk az EPG-ről egy gombnyomásra működő rögzítést is.

Lifeview DigiMedia Album
A parányi doboz médialejátszóként funkcionál, melyet egy távirányító egészít ki. Nem kell számítógép vagy notebook ahhoz, hogy családunkkal vagy barátainkkal együtt megnézzük a digitális kamerával készített képeket vagy filmeket. Telepítéséhez nem szükséges hardver és szoftver sem, csupán csatlakoztatni kell a TV-hez. Kompozit video, S-video, VGA D-SUB és NTSC/PAL kimenet támogatással rendelkezik, és számos szabványú kártyáról képes adatot közvetíteni a televízió felé: SmartMedia, Multimedia kártya, Secure Digital, Memory Sticks, CompactFlash és MicroDrive flash bemenete van.

Használatával hallgathatunk digitális zenei fájlokat, nézhetünk MPEG-1/2 filmeket, saját képeinket háttérzenével kísérve. A JPEG albumok bemutatóját, slideshow-ját is nézhetjük a televízión, és lehetőség van elforgatásra, közelítésre is.



Szólj hozzá!

További Smart home

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés