Connect with us

Hirdetés

technokrata

Itt a Vodafone Kenguru: nem ausztrál, hanem magyar!

Kütyük

Itt a Vodafone Kenguru: nem ausztrál, hanem magyar!

Az új szolgáltatás segít a könnyű egyenlegfeltöltésben.

A Vodafone Magyarország 2007. október 10-től Kenguru néven új, rugalmas szolgáltatást kínál azon előfizetéses ügyfelei számára, akik szeretnék havonta megkönnyíteni VitaMAX feltöltőkártyás ügyfelek egyenlegének feltöltését. Ez a kezdeményezés további költségek nélkül nyújt praktikus és könnyen használható lehetőséget például olyan családok számára, amelynek tagjai előfizetéses és feltöltőkártyás konstrukciót is használnak.

A Kenguru szolgáltatás lényege, hogy egy előfizetéses ügyfél legfeljebb három, általa megadott feltöltőkártyás számra havonta fix összegű egyenleget utalhat át, s ez az összeg a havi előfizetéses ügyfél számláján fog megjelenni. Így egyrészt kontrollálható az egyenleg, másrészt az utaló fél biztos lehet benne, hogy az adott kártyás telefonszám feltöltése rendszeresen, automatikusan minden hónapban megtörténik szolgáltatás megrendelését követően.

A Kenguru szolgáltatást igénybe vevő ügyfelek havonta 1.800, 2.400, 4.200, 6.000 és 12.000 forint értékben utalhatnak egyenleget feltöltőkártyás telefonokra. Ha 2.400 forintos, vagy ennél magasabb összegű utalás történik, akkor a Vodafone bónusz forintokkal jutalmazza a feltöltőkártyás telefon tulajdonosát. Így, az eredeti összegnél akár 1.200 forinttal is több lehet a feltöltőkártya egyenlege.

A Vodafone további vonzó ajánlattal, a Kenguru csoportos opció biztosításával szeretné ügyfelei számára az új megoldást még kedvezőbbé tenni. A Kenguru csoportos opció aktiválását követően havi előfizetéses ügyfeleink bármely időszakban 9 forintos percdíjért hívhatják a Kenguru szolgáltatás keretében általuk feltöltött VitaMAX-os számokat. A Kenguru csoportos opció havi díja mindössze bruttó 495 forint. A Kenguru szolgáltatást, valamint a Kenguru csoportos kedvezményt SMS-en, vagy akár Interneten keresztül is aktiválhatják az ügyfelek.

A Kenguru akció 2007. október 10-től visszavonásig tart.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés