Connect with us

Hirdetés

technokrata

Samsung M610: újabb olcsó csúszkamobil

Kütyük

Samsung M610: újabb olcsó csúszkamobil

Lássuk, hogy milyen új Samsung mobil jutott a mai napra!

A dél-koreai gyártó ezúttal egy az alsó-középkategóriás sliderphone-ok piacára szánt újdonsággal rukkolt elő. A teljesen átlagos megjelenésű, mindenfajta extravaganciát nélkülöző Samsung SGH-M610-ben egy háromnormás (900/1800/1900 MHz) GSM modul kapott helyet, a vezeték nélküli technológiák közül pedig ezúttal egyedül a GRPS Class 10 támogatott, vagyis mind az EDGE-ről, mind pedig az UMTS-ről (3G) le kell mondanunk.

A vizuális megjelenítésről egy nem túl nagy felbontású, egész pontosan 128×160 képpontos, TFT technológiájú folyadékkristályos kijelző gondoskodik, mely 16 bites színmélysége révén mintegy 65 ezer színárnyalatot képes a szemünk elé tárni. A hátfalba integrált kamera tudásától sem fogunk hasra esni, mivel annak segítségével maximum VGA, vagyis 0,3 megapixeles felbontású fényképek készíthetők.

A belső memória kapacitása egyelőre ismeretlen, az azonban már tudható, hogy a készülékbe miniatűr microSD (TransFlash) memóriakártyákat lehet begyömöszölni. Unalmas perceinkben jó szolgálatot tehetnek a gyári játékprogramok, illetve a sztereó FM rádió.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés