Connect with us

Hirdetés

technokrata

Kémfotók után most adatok a Nokia E50 utódjáról!

Kütyük

Kémfotók után most adatok a Nokia E50 utódjáról!

Néhány napja még csak egy kémfotónk volt a készülékről, most viszont már néhány adatot is tudunk róla.

A Nokia a jelek szerint szépen lassan elérkezettnek látja az időt népszerű okostelefonjának megújítására. A mellékelt, sajnos nem túl jó minőségű felvételen egy candybar, vagyis teljesen hagyományos kialakítással rendelkező Nokia mobiltelefont láthatunk, melynek kijelzője felett egy bizonyos EXX típusjelzést láthatunk.

Mondanom sem kell, hogy a készülék nem ezzel a furcsa típusjelzéssel kerül majd forgalomba, egyszerűen csak arról van szó, hogy a képen még egy nem teljesen végleges változatú telefon szerepel. Amennyiben hihetünk a pletykáknak, ez a bizonyos titokzatos Nokia EXX nem más, mint a Nokia E50 hamarosan debütáló utód-, vagy esetleg testvérmodellje.

A fénykép alapján megállapítható, hogy az E50-hez képest a billentyűzetet teljesen újratervezték a finn designerek. Az újdonság részletes specifikációi egyelőre ismeretlenek, néhány adat azonban már most is tudható. Ezek szerint a TFT technológiájú folyadékkristályos kijelző 320×240 pixeles (QVGA) felbontású és 262 ezer színárnyalatot képes megjeleníteni. A hátfalba szerelt kamera 2 megapixeles (1.600×1.200 képpont), ami némi előrelépést jelent a Nokia E50-es 1,3 megapixeles fényképezőgépéhez képest. Említést érdemel továbbá a Symbian 9.2-es operációs rendszer, az S60 3rd Edition Feature Pack 1 okostelefon platform, a Bluetooth 1.2 kontroller, a GPRS, EDGE, UMTS és HSDPA adatátvitel, illetve a Wi-Fi támogatás.

A telefon vélhetően Nokia E51 néven debütál majd a kereskedelmi forgalomban, de hogy pontosan mikor és milyen áron, azt egyelőre nem lehet tudni.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés