Connect with us

Hirdetés

technokrata

Sharp 880SH: villámgyors új csúszkamobil

Kütyük

Sharp 880SH: villámgyors új csúszkamobil

A Sharp hivatalosan a berlini IFA 2007 kiállításon mutatta be legújabb mobiltelefonját.

A Sharp 880SH típusjelzésű újdonság nem más, mint egy villámgyors adatátvitelre képes, fejlett multimédiás funkciókkal rendelkező sliderphone. A közeljövőben az európai Vodafone kereskedésekben felbukkanó készülék nem csak GPRS és EDGE, hanem UMTS és HSDPA hálózatokban is használható, azt viszont egyelőre nem tudni, hogy a HSDPA ez esetben pontosan mekkora maximális letöltési sebességet takar.

A szétcsúsztatható kialakítású mobiltelefon hátsó szekciójában egy 2 megapxieles felbontású digitális fényképezőgép modul kapott helyet, melynek segítségével maximum 1.600×1.200 képpontos fotók készíthetők. Videófelvevő funkció is van a kamerában, ellenben a LED-segédfényről és az autofókuszról ezúttal sajnos le kell mondanunk.

Említést érdemel továbbá a 2,2 colos képátlójú, QVGA (320×240 pixel) felbontású és 262 ezer színárnyalatú TFT kijelző, a microSD memóriakártyás bővíthetőség, a HTML kompatibilis Netfront 3.3 webböngésző alkalmazás, az USB 2.0 adatátvitel, illetve a sztereó FM rádió. A mindössze 90,7 gramm tömegű telefon csukott helyzetben 101,5 milliméter hosszú, 25,5 milliméter széles és 15,2 milliméter vastag.

A háromnormás (GSM 900/1800/1900 MHz) Sharp 880SH európai kereskedelmi forgalmazása várhatóan valamikor idén ősszel kezdődik majd meg.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés