Connect with us

Hirdetés

technokrata

Fotóbemutató: minimál Sony Ericsson mobil – rádióval

Kütyük

Fotóbemutató: minimál Sony Ericsson mobil – rádióval

Az egyik legolcsóbb Sony Ericsson készülék – ezúttal FM rádióval.

Testvérmodelljéhez, a J110i-hez hasonlóan a Sony Ericsson J120i típusjelzésű készülék is elsősorban azoknak készült, akik főleg telefonálásra, illetve üzenetküldésre használják a mobiljukat. A candybar, vagyis teljesen hagyományos kialakítású J120i mindössze 79 grammot nyom a mérlegen. A J100i közvetlen utódjának tekinthető készülék 99 milliméter hosszú, 44 milliméter széles és 17 milliméter vastag.

A vizuális megjelenítésről ezúttal egy cSTN technológiájú folyadékkristályos kijelző gondoskodik, melynek felbontása 96×64 pixel, színmélysége pedig 16 bit (65.536 színárnyalat). Abszolút olcsó kategóriás mobilról lévén szó, nem meglepő, hogy ezúttal le kell mondanunk a kameráról, de ezenkívül még a GPRS adatátvitel és az infravörös port is hiányzik az újdonságból.

A kétnormás (GSM 900/1800 MHz) Sony Ericsson J120i kapcsán említést érdemel többek közt a tizenhat szólamú polifonikus hangzás, a 200 férőhelyes telefonkönyv, az SMS és EMS támogatás, a kihangosítási lehetőség, az RDS funkciós sztereó FM rádió, illetve a maximum 400 órás készenléti idő és a legfeljebb 9 órás beszélgetési idő.

A J120i Magyarországon 2007 második negyedévében jelenik meg a piacon, fekete színben.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés