Connect with us

Hirdetés

technokrata

Teljes érintőképernyős telefonok a Samsungtól

Kütyük

Teljes érintőképernyős telefonok a Samsungtól

A Samsung Electronics bejelentette két új érintőképernyős telefonjának – az S5600 és az S5230 – piaci bevezetését.

A Samsung S5600 2.8″ QVGA teljes érintőképernyővel és TouchWiz kezelőfelülettel rendelkezik, amelyet arra terveztek, hogy a felhasználó a maga ízlésére formálhassa a készüléket. A 7.2 Mbps adatátviteli sebesség mellett internetezni is kényelmesen lehet a teljes érintőképernyőn.#img2#

A Samsung S5600 3MP kamerája a legmodernebb digitális kamerák funkcióival, például mosolyfelismeréssel is rendelkezik. Szintén beépített alkalmazás a zenefelismerés a Shazam Find Music szolgáltatásának segítségével. A szolgáltatás lehetővé teszi a felhasználók számára a hallott dal gyors, egyszerű azonosítását.   A zene felismeréséhez mindössze rögzíteni kell a dal egy részét, és elküldeni azt a Shazam szerverére.

Pár egyszerű lépés segítségével máris kiderül, melyik zeneszámról, és előadóról van szó. A keresett dal sok esetben megvásárolható a mobilszolgáltatók zeneáruházaiban. A file-ok átalakítása sem okoz gondot a multi codec támogatásnak köszönhetően, beleértve a H.263, MPEG4, WMV formátumokat is. A telefon 80 MB belső memóriával rendelkezik, amely memóriakártya segítségével 8GB tárkapacitással bővíthető, így a multimédiás tartalmak tárolására is bőven marad hely. A Samsung S5600 Európában májustól kapható.

A Samsung S5230 a legmodernebb multimédiás alkalmazásokkal rendelkezik amellett, hogy mindössze 11,9 mm vastag. 3.0″ WQVGA teljes érintőképernyőjével és TouchWiz kezelőfelületével a Samsung S5230 lehetővé teszi felhasználójának, hogy élvezettel és intuitív módon használja mobiltelefonját. A Photo contact alkalmazás segítségével a felhasználónak csak meg kell érintenie a kijelölt fotót, ha fel akarja hívni a hozzárendelt ismerősét. A változatos multimédiás alkalmazásokat kiegészíti egy 3MP kamera és QVGA@15fps támogató video felvevő.#img1#

A Samsung S5230 felhasználói könnyedén internetezhetnek készülékükkel az auto-rotációnak- és a WiFi kapcsolatnak köszönhetően. A Samsung S5230 olyan felhasználóbarát alkalmazásokkal is hozzájárul a felhasználói élményhez, mint a Gesture lock, vagy a kézírás felismerés.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés