Connect with us

Hirdetés

technokrata

Vörös Ferrari – már 180 ezer forintért!

Kütyük

Vörös Ferrari – már 180 ezer forintért!

Ferrari F430 tulajok, illetve Ferrari-ról csak álmodozó autósok figyelem: itt az Önöknek szánt ideális navigációs készülék!

A napokban Németországban megrendezett IFA 2006 szakkiállításon debütált a Becker cég legújabb autós navigációs megoldása, a Becker Traffic Assist Pro, mely egyrészt Ferrari vörös színt kapott, másrészt pedig ott az ágaskodó lovacskás gyártó logója a készülék felső részén.

A nem kevesebb mint 650 euróba, vagyis mintegy 180 ezer forintba kerülő újdonságban napjaink egyik legjobb GPS-vevője, a SiRFstar III teljesít szolgálatot – az aktuális közlekedési információkkal szolgáló, RDS alapokon nyugvó TMC vevő opcionális kiegészítőként szerezhető be.

A vizuális megjelenítésről ezúttal egy 4 colos képátlóval rendelkező TFT folyadékkristályos kijelző gondoskodik, mely 65 ezer színárnyalatáról és speciális, tükröződésmentes bevonatáról ismerszik meg. A 400 MHz-es frekvenciájú, CISC architektúrájú mikroprocesszoron kívül 64 MB RAM és 64 MB flash-ROM memóriát is találunk a berendezésben. A bővítőslotba maximum 2 GB-os SD/MMC memóriakártyákat lehet behelyezni.

A 195x137x88 milliméter méretű, 187 gramm tömegű Becker Traffic Assist Pro által használt Navteq térképek 37 európai országot tartalmaznak. A nagyteljesítményű hangszóróval felvértezett készülék a mai elvárásoknak megfelelően többek közt MP3 lejátszóként, illetve képnézegetőként is képes funkcionálni.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés