Connect with us

Hirdetés

technokrata

Digitális TV is került az új MP3 lejátszóba

Kütyük

Digitális TV is került az új MP3 lejátszóba

A LG Electronics bemutatta első, digitális adások vételére alkalmas (DMB) MP3 lejátszóját.

Az FM35-ös modell mindössze 52 milliméter széles, 92 milliméter hosszú, és 14 milliméter vékony. Az FM35 minimalista designt kapott, és fekete, valamint fehér színváltozatokban kapható. A készülék 2,4 colos kijelzője és 16:9-es képaránya lehetővé teszi, hogy a felhasználók minden apró részletét élvezhessék a digitális adásoknak.

A 360 fokban elforgatható DMB antenna jó minőségű vételt garantál, a 2 GB-os integrált flashmemória pedig 500 zenei file tárolására képes. A készülék az MP3, WMA, OGG, AVI és ASF fájlformátumokat támogatja, továbbá egyszerre hallgathatunk rajta zenét és nézegethetjük kedvenc képeinket.

A lítium-ion akkumulátor egy feltöltéssel 4 órányi DMB tévézést, vagy 55 órányi zenehallgatást tesz lehetővé. Az FM35 képes a számítógépről letöltött képek és szöveges dokumentumok tárolására is, így a felhasználók magukkal vihetik fontos file-jaikat. A DMB MP3 lejátszó nagy sebességgel továbbítja az adatokat USB 2.0-ás csatlakozóján keresztül és 18 mW kimeneti teljesítményt biztosít a műsorok vétele alatt.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés