Connect with us

Hirdetés

technokrata

További mobilcuccok tanulóknak

Kütyük

További mobilcuccok tanulóknak

Korábban láttuk a Bluetooth nyomtató adaptert, az összecsukható billentyűzetet, hátizsákot és táskát, biztonsági zárat, dokkolót, privátszűrőt, notebook hűtőt és ütemező szoftvert is. Most további két érdekességet mutatunk be.

Írta: Barry Gerber
A jó öreg (amerikai) mondás úgy tartja, hogy “az vagy, amit viselsz”. Ez mindenképpen igaz a Scottvest dzsekikre, pólókra és sapkákra. Scott Jordan szolgálhat egy igazán trendi megoldással az elektronikus cuccok viselését kedvelőknek. Scott-nak mindenre van válasza: digitális médialejátszó, PDA, apró PC, fényképezőgép, de az elengedhetetlen kellékek helye is megvan: víz, kulcsok, pénztárca és napszemüveg.

Ezúttal a Scottvest Performance Long Sleeve T-Shirt (hosszú ujjú póló) kerül szóba, amiben minden elektronikus eszköznek megvan a maga helye.
Még kábelcsatornák is vannak benne, így a kábeleket könnyű elvezetni mondjuk a zsebtől a sapkáig, vagyis például a médialejátszó fülhallgatójának kábelét a fülünkig. Látható, hogy a képen szereplő iPod kilátszik a zsebből – alapesetben a zseb elrejtené a képernyőjét.


A vezetékek magabiztosan haladnak a kábelcsatornákban.
A Performance Long Sleeve T-Shirt lágy, 100% poliészterből készült. A póló 3M Quick Dry anyaga Scotchgard-dal van kezelve, hogy ellenálljon a koszolódásnak. Hosszú- és rövid ujjú változatban is elérhető, több méretben is.
A Scottvest termékek közvetlenül a gyártótól, és az oldalukon szereplő eladóktól is beszerezhetők (www.scottvest.com).



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés