Connect with us

Hirdetés

technokrata

Kémfotó: újabb csúcsmobil a Sony Ericssontól

Kütyük

Kémfotó: újabb csúcsmobil a Sony Ericssontól

A japán-svéd gyártó a jelek szerint folytatni kívánja a nagysikerű P-sorozatot.

A Sony Ericsson februárban mutatta be az Xperia termékcsalád első tagját, a Windows Mobile 6.1 szoftveres Xperia X1-et, melynek debütálása kapcsán sokakban felmerült, hogy a vállalat a jövőben a P-sorozat helyett talán már csak az X-sorozatra fog odafigyelni. Nos, most minden jel arra mutat, hogy a Sony Ericsson P termékcsalád egyáltalán nem halott, és hamarosan érkezik az új csúcsmodell.

Már hosszú hónapok óta keringenek olyan pletykák, melyek szerint egy bizonyos Sony Ericsson P5i lesz a cég legújabb business smartphone-ja. A mellékelt felvételen állítólag már ez az egyelőre még mindig igen titokzatos készülék látható, melynek érdekessége, hogy nem hagyományos, hanem szétcsúsztatható kialakítással rendelkezik.

A teljes értékű QWERTY billentyűzettel felvértezett, jelenleg Paris fejlesztési kódnevet viselő újdonságon már a legfrissebb UIQ 3.3-as felhasználói interfész (Symbian OS 9.3) teljesít szolgálatot, ezenkívül pedig említést érdemel még a 2,6 colos képátlójú érintőkijelző, az 5 megapixeles felbontású kamera, az integrált GPS-vevő, illetve a HSDPA/UMTS, valamint Wi-Fi adatátvitel. Pletykák szerint a telefon hivatalos bejelentésére valamikor a tavasz végén kerül majd sor – a várható ár egyelőre ismeretlen.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés