Connect with us

Hirdetés

technokrata

Nokia N95 8GB: immár kiváló Dolby térhangzással

Kütyük

Nokia N95 8GB: immár kiváló Dolby térhangzással

Remek térhatású hangzással gazdagodnak a Nokia multimédiás készülékei.

A Dolby Laboratories munkatársai a barcelonai Mobil Világ Kongresszus után most a Las Vegas-i CTIA Wireless rendezvényen is jelen vannak. Ennek ékes bizonyítéka, hogy a rangos kiállításon megtekinthető és kipróbálható egy olyan Nokia N95 8GB smartphone, melyet a Dolby Laboratories már ellátott a legújabb Dolby Mobile technológiával. Elmondások szerint a Nokia hamarosan már ezzel az új, háttérbe húzódva futó Dolby szoftverrel ellátva fogja forgalmazni az N95 8GB-ot, és ezenkívül egyéb multimédiás készülékeit is Dolby Mobile kompatibilissé kívánja tenni.

A kifejezetten mobiltelefonos felhasználásra szánt, újgenerációs hangfeldolgozó megoldás, a Dolby Mobile a Dolby ígéretei szerint minden korábbinál szebb, élettel teli térhatású hangzást valósít meg a különböző mobil készülékeken. ˝A Dolby Mobile-nak köszönhetően a mobiltelefonok szórakoztató funkciói mostantól már remek hangminőséggel rendelkezhetnek˝ – nyilatkozta Francois Moderresse, a Dolby Laboratories marketing részlegének alelnöke.

A világ első, kereskedelmi forgalomban is kapható, Dolby Mobile kompatibilis mobiltelefonjai egyébként a japán piacra szánt FOMA SH905i és a FOMA SH905iTV típusjelzésű, Sharp gyártmányú készülékek.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés