Connect with us

Hirdetés

technokrata

Itt a legújabb francia zenetelefon – FM rádióval és miniSD memóriával

Kütyük

Itt a legújabb francia zenetelefon – FM rádióval és miniSD memóriával

Az Alcatel hamarosan bevezeti a piacra a One Touch S853 utódmodelljét.


Az Alcatel One Touch S860 egy alapvetően hagyományos kialakítású, rejtett antennás mobiltelefon, melynek érdekessége, hogy baloldali élén dedikált zenelejátszó gombok kaptak helyet. Itt található továbbá a hangerőállító gombpár, valamint a 3,5 milliméteres fülhallgató csatlakozóaljzat.

A 103 milliméter hosszú, 47,5 milliméter széles és 20 milliméter vastag zenemobil egész pontosan 94 grammot nyom a mérlegen. A háromsávos (900/1800/1900 MHz) GSM modul nem csak GPRS, hanem EDGE adatátvitelt is támogat, no és persze a WAP 2.0 böngésző sem hiányzik a szolgáltatási körből.

A 176×220 pixeles felbontású display 262 ezer színárnyalatot képes a szemünk elé tárni, a beépített digitális fényképezőgéppel pedig maximum 1,3 megapixeles fotókat lőhetünk – kár hogy vakut ezúttal nem kapunk a pénzünkért.

A zenemobilok kapcsán kiemelt fontosságú a memória kapacitása, illetve bővíthetősége. Nos az Alcatel újdonságának nincs szégyenkezni valója, ugyanis 10 MB-os belső memóriája miniSD memóriakártyákkal könnyedén bővíthető. Megjegyzendő, hogy a telefonba többek közt egy sztereó FM rádióvevő is került.

Az MP3/AAC kompatibilis Alcatel One Touch S860 kapcsán említést érdemel még a Bluetooth adatátvitel és az infravörös port. A készülék várható ára egyelőre ismeretlen.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés