Connect with us

Hirdetés

technokrata

Gyakran változtatjuk a mobil csengőhangokat

Kütyük

Gyakran változtatjuk a mobil csengőhangokat

Egy a napokban nyilvánosságra hozott friss tanulmány a mobiltelefonos előfizetők csengőhangokkal kapcsolatos szokásaival foglalkozik.


Az online zenei szolgáltatásokat üzemeltető Mukebox által készített jelentésből kiderül többek közt, hogy a mobil tulajdonosok mintegy 43 százaléka havonta egyszer szokta lecserélni hívásjelző dallamát, és nem meglepő módon a fiatalok azok, akik az átlagnál gyakrabban szoktak erre sort keríteni.

A megkérdezettek 43 százaléka cserél tehát legalább havonta egyszer csengőhangot, és ezek 20 százaléka akár kéthetente is képes megváltoztatni az oly sokat hallott muzsikát. Érdekesség, hogy a 10-19 éves korosztály képviselőinek 30 százaléka nyilatkozott úgy, hogy legalább kéthetente lecseréli a csengőhangját.

A mai modern mobiltelefonok a legtöbb esetben már 40, vagy 64 szólamú polifonikus csengőhangokkal vannak ellátva, de nemrégiben már megjelentek az első 128 szólamú polifonikus hangzású készülékek is a piacon. Ezenkívül egyre gyakoribb, hogy a mobilosok nem polifonikus hangokat, hanem sokkal jobb minőségű MP3 zenéket állítanak be hívásjelzőnek.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés