Connect with us

Hirdetés

technokrata

Jön a Nokia N-Gage QD Silver Edition!

Kütyük

Jön a Nokia N-Gage QD Silver Edition!

A Nokia bejelentette, hogy hamarosan ki fogja adni az N-Gage QD mobil játékgép egy újfajta, speciális változatát.


Az európai, közel-keleti és afrikai piacokon felbukkanó újdonság mindössze annyiban különbözik a már jó ideje forgalomban lévő hagyományos modelltől, hogy készülékháza exkluzív ezüst színben pompázik.

˝Rengeteg kérést kaptunk a vásárlóktól és a kereskedőktől, hogy adjunk ki egy új N-Gage QD variánst. Éppen ezért úgy döntöttünk, hogy eleget teszünk a kéréseknek: a N-Gage új kiadása ezüst színt kap, még pedig azért, mert manapság ez az egyik legdivatosabb szín˝ – nyilatkozta a hivatalos bejelentés kapcsán Jukka Hosio, a Nokia Games Business Program eladási részlegének az igazgatója.

A Nokia N-Gage QD Silver Edition névre keresztelt készülék természetesen minden olyan funkciót és szolgáltatást megkap, amivel az eredeti N-Gage QD rendelkezik, így például van benne többek közt vezeték nélküli Bluetooth kontroller, GPRS adatátviteli technológia, naptár alkalmazás, elektronikus levelezési kliens, illetve nagy kapacitású telefonkönyv.

A Nokia N-Gage QD Silver Edition kereskedelmi forgalmazása várhatóan szeptember 1-én kezdődik majd meg a fentebb említett régiókban.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés