Connect with us

Hirdetés

technokrata

Nagysebességű mobiltelefon memória a Samsungtól

Kütyük

Nagysebességű mobiltelefon memória a Samsungtól

A Samsung egy olyan, elsősorban mobiltelefonokba szánt új memóriát jelentett be, mely képes kielégíteni a részletes háromdimenziós grafikákkal rendelkező játékok sebességigényét.

A vadonatúj DRAM memóriachip 256 Mb-es, vagyis 32 MB-os kapacitással rendelkezik és természetesen DDR (Double Data Rate) specifikációjú.

A Mobile DDR x 32 típusjelzésű memóriachip sávszélessége több mint 1 GB/s, ily módon kiválóan képest helyt állni akár a legnagyobb teljesítményű mobiltelefonokban és kéziszámítógépekben is. A hivatalos bejelentés kapcsán szó esett többek közt arról, hogy a mikrochip számos olyan technológiát felvonultat, mely komoly szerepet játszik a lehető legalacsonyabb fogyasztás és hőtermelés elérésében.

A dél-koreai nagyvállalat új RAM chipje természetesen nem érhető el a végfelhasználók számára, de a készülékgyártók a napokban már megkapták belőle az első szállítmányokat. Amennyiben minden jól megy, a kereskedelmi forgalomban akár már hat hónap múlva megjelenhetnek az első ilyen új memóriákkal szerelt mobil eszközök.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés