Connect with us

Hirdetés

technokrata

Újabb SMS-csomag kedvezmény a T-Mobile-nál

Kütyük

Újabb SMS-csomag kedvezmény a T-Mobile-nál

Az eddig is kedvező SMS-csomag 80-al már díjmentesen hívható a hangposta is!

A csomag előfizetésével a T-Mobile ügyfelei ezentúl a csomagban foglalt 18,75 forintos rövid szöveges üzeneteken túl éjjel-nappal ingyenesen hallgathatják meg a hangpostafiókjukban hagyott üzeneteket. Az SMS-csomag 80 bruttó 1 500 Forintos havidíja a kedvezményes üzenetküldésen és a hangposta használaton túl 1db infoSMS szolgáltatás előfizetésének lehetőségét is tartalmazza.

Az SMS-csomagok előnyei
Több üzenet jóval kedvezőbb áron! Ez a lényege a T-Mobile kiegészítő SMS-csomagjainak, amelyekkel előfizetéses, valamint Domino kártyás ügyfelek jelentős része belföldi előfizetőknek egységes díjjal, az eddigieknél sokkal olcsóbban küldhetnek üzenetet. A legtöbb díjcsomag mellé igényelhető SMS-csomagok azok számára előnyösek, akik a beszélgetések mellett rövid szöveges üzeneteket is gyakrabban küldenek. Az SMS-csomagok lényege, hogy meghatározott számú SMS (Domino: 15 db; előfizetéses: 25 vagy 80 db) díját egyben lehet kiegyenlíteni, és így az üzenetek sok esetben, akár 50 %-kal is olcsóbbak.

Előfizetéses ügyfelek két különböző, Domino kártyások egyféle kiegészítő SMS-csomagot választhatnak. A T-Mobile előfizetéses ügyfelei számára mindkét SMS-csomag (25, 80) további kedvezményként egy infoSMS szolgáltatás lehetőségét is tartalmazza, azaz a kiválasztott hírkategória (GO, HIR, NAP, NEVNAP vagy METEO) információi igény esetén további költség nélkül érkeznek meg a mobiltelefonra.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés